Какво говорят подаръците му за неговия характер

По избраната вещ лесно може да се определи характера на мъжа, който го поднася. Какъв е любимият Ви - романтик или практичен човек?


Подаръкът трябва да бъде полезен
Докато още не сте се оженили, такъв мъж тръгва от принципа: няма никакъв смисъл от скъпи подаръци.''  Той е много практичен, фантазията му стига максимум до кутия бонбони в периода на романтичните срещи. Цветята за него също минават в графата “пари на вятъра”. Когато Ви кани на вечеря, тайничко се надява да предложите поделяне на сметката. Ако държите непременно да се срещнете още веднъж, това и трябва да направите. От такъв мъж обикновено излиза пестелив и грижовен съпруг. А за празниците си ще получите я нова ютия, я фритюрник. Малките женски хитрости ще свършат работа. Ако искате да получите обеци вместо скара, ласкаво му кажете: 
"Скъпи, тиганът, който ми подари за рождения ден, наистина е чудесен и аз правя любимите ти палачинки само в него. Но знаеш ли колко ще ми отиват едни обечки от бутика на ъгъла?" - тъпо, но работи...


Истинските подаръци са за истинската любима
Този мъж много се страхува от лъжи. Преди да Ви срещне, жените са се интересували само от парите му. Затова сега ще тества всички потенциални избранички. И ако Вие, знаейки колко е дебел портфейлът му, очаквате за Нова година палто от визон или гривна с диаманти, отсега се пригответе за вързани с панделка растения. Ако наистина го харесвате, ще трябва да го убедите в своята безкористност. Зарадвайте се на цветята като на нещо, за което сте мечтала винаги. Сложете ги в най-красивата ваза, на най-почетното място. Кажете му, че смятате да ги изсушите, за да запазите аромата на Вашата любов. Направете му подарък. Това ще разсее подозренията му за пестеливостта Ви. Изберете нещо стилно и оригинално, по негов вкус.


Подарявам ти всички звезди на небето
Това е мъж романтик, независимо на колко години е. Той обича да поднася стихове, звезди от небето, парченце кехлибар. Отнася се към подаръците трепетно. Затова, ако неговата романтична нагласа Ви е чужда, този мъж завинаги ще се изпари от живота Ви. Не разчитайте на кожено палто или диамантен пръстен. Подобна меркантилност му е чужда. Постарайте се искрено да се зарадвате на страстния романс, изпят от него във Ваша чест, или на поканата да посрещнете заедно изгрева. Неговите безразсъдни на пръв поглед подаръци ще помните цял живот. Бъдете оригинална: подарете му натюрморт от камъчета, които заедно сте събирали, вечеря на свещи в негова чест, съвместно взимане на вана, в която плуват листенца от рози и свещи.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign