Изкуството на флирта. 16 ценни правила

Как да печелим винаги във вечната любовна игра


Когато мъжете флиртуват, се перчат, пъчат, протягат, тежкареят. Въртят брадите си (когато ги имат), местят цигара в устата си, преди да я запалят. След като тържествено запушат, извиват ръце в широка дъга и затварят ритуално запалки. От време на време подръпват вратовръзките си или яката си, защото мислят, че така стават още по-важни. Жестовете напомнят перченето и подскачането на маймуните, които гастролират с мургавите си стопани из улиците. Мъж или маймуна, "сигналите" ни казват: "Погледни ме, довери ми се, силен съм, но няма да те нараня. Не искам нищо повече от теб... засега!" Жените, както знаем и от собствен опит, също участват в тази игра, като въртят очи, кършат кълки, кикотят се. В резултат на цялото напъване представителите на двата пола повтарят вечната последователност във флирта: поглед, разговор, докосване, целувка ...Но тъй като учените твърдят, че за нас, жените, флиртът е жизнено важен, ето няколко настолни съвета, с които успехът в начинанието ще бъде още по-сигурен:


Бъдете уверена
"Толкова съм невзрачна!" - си казват понякога почти всички от нас."Аз не мога"- припява и вътрешният ни глас, който често е толкова силен, че се ужасяваме, че другите могат да го чуят. Значи, трябва да се освободим от излишните задръжки и комплекси. Ако някой ви се усмихне, не му мислете, а отговорете с усмивка. Положителното отношение на околните ще ви вдъхне увереност. А престрашите ли се да направите тази първа стъпка, стартът е успешен.

Избийте си от главата мисълта за провал
Мислите ли непрекъснато, че другите не ви харесват, може и да се окажете права. Доверете се на инстинктите си. Ако решите да разговаряте с някой непознат, вероятно е правилно. Придобиете ли навика да общувате, упражнявате ли го все по-често, успехът ви е в кърпа вързан. "Бях толкова срамежлива - спомня си девойка, сега гуру на флирта. - Ходех по дискотеки, но никога не се заговарях с момчета. Накрая всички ме приеха като "снежната царица". Т.е. затвориш ли се като мида, ще си останеш "недостижима". Бъдете по-достъпни, като използвате "отворения" език на тялото, а не подозрителния и отбранителния.

Нека емоционалните ви пипалца изпълзят
Много от нас си мислят, че усмихнем ли се на някой мъж, той ще реши, че искаме да си легнем с него. Изобщо не е така. Разбира се, ако целите точно това, бъдете уверени, той ще разбере на секундата. Всичко е въпрос на отзивчивост. Ако обектът на вашето внимание не проявява интерес към приказките ви, ще гледа надалеч или настрани и даже ще намери повод да се изниже. Ако обаче ви гледа самоотвержено в устата, значи сте намерили вярната формула. Непринуденият, приятелски разговор не е непременно знак, че сваляте някого. И не се притеснявайте какво мислят околните!

Дръжте приятелите си настрана
Те могат да бъдат сериозна бариера за флирта, когато са струпани около вас в голяма тумба, защото ви правят недосегаеми. Предпочитайте по-малките компании от по двама-трима души и се опитвайте да действате самостоятелно.
 
Когато се справите с настолните съвети и започнете да ги прилагате с лекота, минавате към втора фаза -


16 култови правила за успешен флирт

1. Гледайте втренчено право в мъжа -"цел". Премигнете бързо. Наведете леко глава и след това пак го погледнете. Звучи смешно, но със сигурност ще изрази интереса ви към представителя на противоположния пол.

2. Седнете или застанете близо до "обекта". Наклонете глава надолу, завъртете я малко встрани и го погледнете. Флуидите ще потекат като Ниагарски водопад.

3. Винаги разполагайте поне с едно "тайно оръжие"- перфектен маникюр, чаровно бижу, мъничка татуировка, последния бестселър... Той ще иска да знае повече за вас.

4. Облизвайте устни. Подтекстът на жеста е недвусмислен.


5. Приемайте комплиментите с финес. Кажете на човека, който ви се възхищава: "О, благодаря. Това е нещо ново!" или "Радвам се, че мислите така!" Той ще се почувства умен и наблюдателен. Решите ли да скромничите и да се подценявате, файда няма!

6. Понижете глас! Повечето от нас говорят по-високо, отколкото е нужно. Не крещете в ухото му, а шепнете прелъстително във врата му. Така ще звучите по-атрактивно, по-секси. Най-малкото - той ще се наклони към вас, за да ви чува по-добре.

7. Примигвайте и въздишайте разбиращо, докато ви обяснява нещо. Проявете интерес към това, което говори. Не гледайте през рамо, не се опитвайте да сменяте темата.

8. Когато го забележите около вас, представете си лицето му като триъгълник. Местете погледа си от челото към брадичката му, задръжте очи над адамовата му ябълка и повторете отначало същото движение на очите.

9. Винаги бъдете с блестяща коса, бели зъби и перфектен маникюр.

10. Бъдете наясно със себе си какво точно очаквате след запознанството с чаровния непознат. Много е лесно да спечелите мъж за една нощ. По-трудно е да ви се обади на следващия ден. За да не се разочаровате, флиртувайте преди всичко заради приятелството.

11. Никога не го питайте на прима виста с какво се занимава, за да се издържа. Може да реши, че преценявате хората по социалното им статукво. Обзалагаме се, че той с много по-голямо удоволствие ще ви разкаже как се забавлява.

12. Непрекъснато поддържайте контакт с очи. Мигайте бавно и потрепвайте с мигли.

13. Заемете поза крак върху крак и оставете небрежно обувките да се държат единствено на пръстите. Така се създава асоциация за напрежението в мускулите ви по време на оргазъм.

14. С малки жестове го накарайте да мисли, че желаете да го докоснете.


15. Поддържайте очакването му, без да стигате до допир.

16. Започнете разговора с дребна тема. Последната книга, която сте чели. Последният филм, който сте гледали.

След всичко, казано дотук, е време да направите първия си опит за запознанство с някого. Ако не се решите или пък претърпите провал, обещайте да опитате отново друг път. Очаква ви триумф! Ще издържите "поправителния изпит" с отличен!
 

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign