Годишен хороскоп 2010 : Везни

Годишен хороскоп за 2010
Везни

Както винаги, през 2010 г. Везните ще трябва да претеглят, премерят и променят постоянно. Предстои им да направят важен избор за целите в живота си и да преразгледат
всичко, което са добили от предишния си опит.

В края на 2009г. в техния живот назряват сериозни промени. Смяна на работата, нова длъжност или ново ръководство - в тяхната кариера ще настъпи нова епоха.

Очаква Ви интересна година, периоди на успех и самота, раздяла със стари приятели и нови съблазнителни предложения.

Възможно е да се преместите, да купите ново жилище и обзавеждане, да се занимавате със делата на семейството Ви и на роднини. Погълнати от тревоги и предстоящи задачи е лесно да забравите за себе си, което в никакъв случай не трябва да допуснете.

Съвет:
Ако смятате, че вашата работа е безперспективна, тази година можете да я смените.

    Любов и семейство

Необвързаните Везни ще се опитат да разберат себе си и да решат дали са им нужни любовни отношения. През втората половина на Май Ви очаква интересно запознанство, а през лятото ще имате възможност да промените живота си - очаква Ви женитба или сериозна връзка.

Тези, които вече са сключили брак или имат романтична връзка, през Юли и Август се очаква да преминат през труден период на недоволство един от друг и дори да се стигне до раздяла.

През Ноември очаквайте затопляне на отношенията или нова любов.

    Здраве

Безсъние или главоболие - това са спътниците на жестокия стерс. Тези, които работят усилено трябва да обърнат внимание на здравето си. За да се справите с проблемите, Вие се нуждаете от разумна и пълноценна почивка.

Годишния отпуск ще бъде приятен и полезен през летните месеци. През Октомври се налага да се преборите с излишните килограми, като за целта е полезно да се запишете на фитнес.

    Успех

В работата и в областта на изкуството Ви очакват успехи в началото и в края на годината. В първата половина на годината Вие все още ще сте в търсене на път за решаване на задачи, които животът Ви поставя със завидно упорство. През Юни ще пътувате или ще се запознаете с някой, който ще сложи началото на ново житейско предизвикателство.

През втората половина от годината ще пътувате монго, което ще Ви донесе не само радост, но и признание от околните.

През есента очаквайте приток на финанси или печеливша инвестиция. В края на годината може да смените работата си, начина си на живот и възгледите си за живота като цяло.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign