Годишен хороскоп 2010 : Близнаци


Годишен хороскоп за 2010
Близнаци

Събитията през 2010 г. ще окажат голямо влияние върху целия Ви живот в бъдеще. Вие ще имате възможност да видите себе си и своите постижения по нов, различен начин, ще се
появи изкушението да започнете изцяло нов живот и коренно да промените настоящият. Но бъдете внимателни: успехи ще Ви донесат именно старите заслуги и знания.

Капризната съдба ще Ви поглези с вниманието си, след това ще Ви изостави: вашата планета Меркурий често се движи напред, след това назад и както вие, така и събитията във вашия живот са изпълнени с непостоянство.

2010 г. за Вас е началото на един дълъг път и полагането на основите за бъдещия Ви успех. Но бъдете подготвени и за загуби: може да Ви подведат или измамят. Ако това все пак се случи, не се озлобявайте, а извлечете полезен опит за бъдещето.

Съвет:
Спомнете си, че умеете да вършите добре всичко, на което сте се научили. Това ще ви донесе реална полза.


    Любов  и семейство

Звездите са благосклонни към вашите сърдечни дела: среща с нова любов може Ви донесе истинско щастие. Семейните Близнаци ще получават подкрепа и разбиране от своите половинки.

Възможна бременност и щастливо увеличаване на Вашето семейство. В край на годинато може да се получат усложнения във любовните взаимоотношения и да загубите разбирането от страна на Вашия любим човек. Бъдете готови на компромиси и помнете, че всичко е във вашите ръце!


    Здраве

Обърнете внимание на своя имунитет: различни инфекции и простуди може за дълго да ви изкарат от строя, затова взимайте предварително мерки за подобряване на Вашия имунитет.

Най-доброто време за почивка е м.Август. Вие ще бъдете в светлината на прожекторите, ще се насладите на приятната атмосферата и доброто отношението на околните.

Зимата няма да е най-благоприятния сезон за Вас, затова е добре да я прекарате с минимални отсъствия от дома: има опасност от неприятности по пътя и вирусни инфекции.

    Успех

Безспорно най-щастливи ще бъдат Близнаците, чиято работа е свързана с междуградски пътувания, чужди езици и чужди страни. Но и останалите представители на тази зодия ще бъдат облагодетелствани: имат добри шансове за постигане на желаните успехи в кариерата и във финансите.

Очакват Ви интересни предложения за повишаване на вашата квалификация, на които не трябва да отказвате - обучение и нови запознаства, които за в бъдеще ще ви донесат успехи.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign