Годишен хороскоп 2010 : Овен


Годишен хороскоп за 2010 година
Овен

За болшинството от овните годината ще бъде изпълнена с много събития. Шеметни върхове
ще се сменят с неприятни падения, а това, което вчера Ви се е струвало важно, утре ще бъде забравено.

Имате възможността да откриете в себе си нови таланти и способности, за което обаче трябва да положите усилия и да поработите над себе си. Вие можете да придобиете нов поглед над своя живот и което е по-важно, да реализирате план за неговото подобряване-

Тази година ще ви направи по-мъдри и ще даде възможност да разберете кой от обркъжаващите ви е искрен и кой само се преструва на Ваш приятел.

Съвет:
Слушайте сърцето си и не бързайте да се причислите към отбора на губещите, ако обстоятелствата са против Вас. Много скоро всичко ще се промени.

    Любов и семейство

Ако през 2009 г. сте започнали една любовна история, през 2010 г. ви чака щастливо продължение.Необвързаните овни могат да срещнат човек, който ще предизвика силни чувства - любовта и страстта ще посетят много от овните. Каква ще бъде развръзката може да отговори единствено вашият личен хороскоп.

Прец цялата година ще ви се налага да се занимавате активно със семейните дела. Ще решавате въпроси, свързани с покупка на жилище или преместване в друг град, ще се грижите за родители и роднини.

    Здраве

Очакват Ви събития, свързани с голямо нервно напрежение и претоварване, изискващи голямо себеотдаване. Следователно трябва да сте здрави. Грижете се за себе си! Пролетта ще донесе много промени, затова се постарайте да си починете и да се отпуснете, за да съберете нови сили.

Обърнете внимание на храносмилателната система, не натоварвайте тялото си с тежки храни. Лятна ваканция е по-добре да прекарате активно, въпреки че през цялата 2010г няма да имате време да скучаете.

Най-уязвимите ще бъдат сърдечно-съдовата система, отделителната и половата система. Бъдете внимателни когато пътувате в периоди на слънчеви лунни затъмнения, а също така и през м.Декември.

    Успех

Във финансов план Ви очакват приятни моменти - ще печелите много добре, но и ще харчите доста. В началото на годината не е желателно да се впускате в каквито и да е авантюри.

През март планетите Марс и Уран ще включат за Вас вълшебното бутонче на успеха: до м. Октомври ще постигнете много успехи в работата и в творчеството. Може да изкачите гребена на успеха до неочаквани висоти. Отбелязвайте закономерностите и ги използвайте и за в бъдеще, и тази година може да стане още по-успешна за Вас.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign