Годишен хороскоп 2010 : Риби

Годишен хороскоп 2010
Риби

Юпитер ще закриля Вашия знак тази година и ще Ви донесе много поводи за радост. Очаква Ви успех, ще успеете да реализирате своя творчески потенциал и да получите
признание от обкръжаващите Ви.

Не е задължително да търсите единомишленици и привърженици - Вашите лични проекти и заслуги и така ще бъдат успешни. Ще Ви помогнат старите познаства и връзки, постиженията от минали години и дори стари хобита. Действайте смело, за да не съжалявате после за пропуснатите възможности!

Дори и да срещнете неуспехи и провали, този опит ще бъде полезен за Вас в бъдеще. Нещо в живота Ви ще остане тайна за всички останали.

Съвет:
Не се страхувайте да изразявате себе си, смело излезте от сянката и оставете света да Ви види!

    Любов и семейство

Животът отново по един или друг начин ще Ви връща към миналото: стари познанства, училищна любов, приятели от детството - някой от тези персонажи ще се върне в живота Ви.
Много вероятно е за необвързаните Риби лятото да завърши с невероятна любовна история и дори с брак.

Ако вече имате партньор в живот, връзката Ви ще се засили и ще претърпи ново развитие. През първата половина на годината всички обстоятелства ще бъдат на Ваша страна, затова организирайте живота си както искате, имате власт да направите това!

Пролетта ще Ви донесе много положителни събития и ще почувствате как се променя живота Ви.

    Здраве

Слушайте тялото си. Скрити процеси, които няма да забележите, може да подкопаят и разрушат здравето ви. Посетете лекаря си, ако не се чувствате добре. Може да имате нарушения на щитовидната жлеза.

За годишната почивка изберете месеците Април или Май. Изберете активната почивка - пътешествайте, съберете нови впечатления. Чистият въздух ще Ви помогне да се възстановите. Не злоупотребявайте с лекарствата! Този съвет е актуален за Вас не само през 2010г.

    Успех

Уважавайте и оценявайте хората, които са във вашето обкръжение в момента - тези хора ще изиграят важно значение за вашия бъдещ успех. Особено онези, които живеят далеч от Вас.

Някой ще Ви подкрепи и ще Ви помогне. През пролетта и есента околните ще проявят учудващ интерес към Вас - ще Ви канят навсякъде, ще Ви изслушват и подкрепят.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign