Годишен хороскоп 2010 : Дева

Годишен хороскоп за 2010
Дева

За Девата звездите са подготвили преоценка на ценностите: практичните и лишени от всякакви сантименталности представители на този знак ще бъдат поставени в зависимост
от приятели, роднини или покровители.

Много от Девите успешно ще реализират своите планове, но късметът ще се отдръпне от тези, които не умеят да работят в екип и не желаят да делят победите си с другите. Ключовата дума за Девите тази година е "НИЕ".

В края на м.Август и началото на м.Септември всички техни начинания ще бъдат възпрепятствани, няма да се получават или ще закъсняват. Преживейте този период спокойно, не обвинявайте никого и не се отклонявайте от предварително начертаните си цели.

Съвет:
Откажете се за известно време от егото си и се опитайте да се сприятелявате с хората, без да очаквате някакви ползи от тях.

    Любов  и семейство

Необвързаните Деви ще успеят удачно да се омъжат или оженят - за представителите на зодията не е странна смесицата от любов и изгода.

Романтично запознанство може да Ви споходи през Март или Юли. Тези, които вече са сключили брак може да преживеят силно изкушение да избягат от оковите на брака. Не се поддавайте на изкушението - ще изгубите много!

Напрежение и конфликти са възможни през есента - опитайте се приемете всичко спокойно, не спорете с роднини, най-вече за пари или имущество. Лошият Ви период ще отмине през 2011г. и Вие отново ще се почувствате уютно в семейството си.


    Здраве

Обърнете внимание на своите хронични заболявания и се постарайте да предотвратите всякакви обостряния . За това ще Ви помогне народната медицина и правилното хранене.

Вашето здраве ще зависи от това дали сте се научили да релаксирате. Музиката, йога, плуване и др. занимания от този род ще Ви помогнат за това.

Планирайте годишната отпуска за април или август - това са най-подходящите месеци да възстановите организма си ефективно. Ако е възможно, изберете тихо и спокойно място, за да отпочинете семейно.

    Успех

През Април може да очаквате резултати от тези дела, в които сте вложили не малко труд. Успехът ще дойде чрез приятели, покровители или нови познати.

В периода Юли-Септември Вие ще се окажете в центъра на вниманието , душевният Ви подем ще може да преобърне дори планини. Все пак, един месец преди рождения ви ден ще бъде най-трудното вреде да съхраните своята енергия и да се въздържите от главозамайването на своя успех.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign