Годишен хороскоп 2010 : Стрелец

Годишен хороскоп за 2010
Стрелец

Време е да проявите делова активност - появява се възможност да се заемете с работа, която ще Ви доставя удоволствие, а в последствие и материални облаги.

Но сред приятелите и близките Ви няма да сте щастливи - ще се скарате с някой, който има значение за вас или ще се разделите с човек, който вече ви е станал скучен и чужд, защото вашите интереси са се променили.

Ако искате да се движите напред, ще трябва да се преборите със своите недостатъци, да запретнете ръкави и да се потопите в работата. Мързелът и апатията нямат място във Вашия живот!

Съвет:
Раздялата с миналото за Вас няма да бъде проблем, но не бързайте да се отказвате от тези, които са били Ваша опора.

    Любов  и семейство

През зимата важна среща може да промени пътя Ви. За влюбчивия Стрелец не е трудно да размъти и своята глава, и чуждите. Ако не сте свободен, очаква ви поредното изкушение. Ако Вашето сърце е свободно - можете да си позволите любовна авантюра.

Ще имате много срещи, нови познанства, които ще Ви дадат теми за размисъл. Опитайте се да оцените своето емоционално състояние и ако то не Ви задоволява, може да го промените през тази година: да се ожените, или обратно, да приключите с любовните си отношения.


    Здраве

Ако сте "чистокръвен" Стрелец, забавленията и развлеченията са нещо нормално за Вас. Ако нямате сили да ги откажете напълно, поне се опитайте да ги ограничите, особено консумацията на алкохол, тъй като той сериозно може да Ви навреди.

През зимните месеци е по-добре да не предприемате дълги пътувания, тъй като рискувате да изхарчите много нерви и енергия.

През цялата година трябва да обръщате особено внимание на здравето си, а също така да пазите крайниците си от наранявания. Хубаво е да посетите санаториум или курорт. През тази година натоварването за вас ще бъде сериозно, затова трябва и отдихът да бъдет качествен.

През Юни останете в къщи. Най-доброто време за пътуване е Април или Август.

    Успех

Вие ще направите успешни финансови инвестиции, но не очаквайте бърза възвращаемост на вложенията си. През зимата и лятото дръжте своите разходи под контрол.

Късметлии ще бъдат Стрелците, които имат семеен бизнес. Всичко, свързано с думата "семейство" трябва да бъде свещено за Вас. То е Вашата опора и ключът към бъдещото Ви благополучие.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign