Годишен хороскоп 2010 : Лъв

Годишен хороскоп за 2010
Лъв


Годината на Слънцето ще подари на своите подопечни ярки събития. Това ще бъде време за активно познание. Трябва да научите много, особено за науката "Щедрост" - любимите Ви
хора се нуждаят от подкрепа и внимание.

Очакват Ви сложни, но много интересни събития - конфликтите не само ще Ви донесат разочарования, но и ще покажат "кой какъв е".Загубите ще Ви научат да гледате философски на света около Вас. Вие ще получавате непрекъснато нови знания и житейски опит.

Марс се задържа в знака на Лъва почти половин година, създавайки ту пречки и препятствия, ту поле за нови начинания. В началото на годината бъдете готови да се сблъскате с неприятели и завистници - всичко това просто трябва да се преодолее. Не се огорчавайте и не правете прибързани заключения!

Съвет:
Не е необходимо да доказваш на никого, че ти си царят на зверовете. Бъдете спокойни, околните и без ваше участи обективно оценяват мащабите на Вашата личност!

    Любов и семейство

Тези, които вече са обвързани, може силно да поискат отново свободата си. В първата половина от годината се въздържайте от такива решения - след скандалите следват помирения и след това може да си спечелите само и единствено укори и натяквания от страна на половинката Ви.

Бъдете търпеливи, пазете и увеличавайте Вашата любов. До лятото ще забравите за всички противоречия и ще преминете към други проблеми.

Необвързаните Лъвове ще успеят да организират живота си. Ще започнете търсенето на своята бъдеща половинка в началото на лятото. Бъдете сигурни, че тя е много близо до Вас, сред тези, които познавате. Протегнете ръка - щастието е много близо до Вас, както никога досега!

    Здраве


През 2010 г. ще поставите основите на вашия успех, а също така и на вашето зраве. Може да успеете, а може и да се провалите в това начинание. Затова си почивайте и пазете нервите си!

Планирайте почивката си за м.Юни. През годината се грижете за прочистването на вашия организъм и това ще Ви помогне да избегнете проблемите със здравето.


    Успех

За вас годината ще премине в неприятности, които ще изглеждат излишни и безкрайни, но това е само на пръв поглед. В действителност Вие подготвяте своето бъдеще - през 2010 г. ще положите основите на бъдещето на една чудесна кариера.

Финансовият успех ще дойде по-късно, а засега Вие трябва да работите за бъдещето. Това, което заложите сега, ще Ви донесе приходи през 2011г.

От 10 март късметът Ви ще започне своя възход. Но Вие не се концентрирайте само в егоистични цели, огледайте се наоколо и подкрепете тези, които имат нужда от вашата помощ.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign