Годишен хороскоп 2010 : Водолей

Годишен хороскоп 2010
Водолей

Очаква Ви добра година, изпълнена с много събития. Съдбата не веднъж ще поглежда към Вас, затова уловете мига!

Един такъв щастлив миг ще настъпи в началото на годината. Повишение в работата или увеличение на заплатата, положително развитие на нещата, с които се занимавате напоследък.

Но в края на Януари ще се появят препятствия, завистници, които могат да Ви излъжат или оклеветят.

Ако имате възможност да придобиете нови знания, в никакъв случай не се отказвайте от тази възможност. Разширявайте своя кръгозор, научете много нови неща. Възможно е да Ви очакват публични изяви, обществена дейност, богат социален живот.

Съвет:
Докато се грижите за цялото човечество, не забравяйте любимите си хора!

    Любов и семейство

2010г ще донесе добри перспективи за подобряване на отношенията със семейството Ви, дава Ви шансове да се помирите с роднини. Някои Водолеи ще станат щастливи родители през тази година. Покупка на жилище или декорация и обзавеждане на  дома  ще Ви донесат радост и приятни мигове.

През лятото за необвързаните Водолеи предстои интересен избор: няколко човека ще предизвикват у тях силни чувства и ще се наложи да разберат кой от тях е истинската любов. Направете своя избор, като се ръководите от здравия разум!

    Здраве

Годината ще донесе много нервно напрежение, затова може да се запасите със успокояващи билкови чайове и музика за медитация.

Ако имате търпение, да научите поне няколко асани  от йога, те ще Ви помогнат да се отпуснете и да се настроите позитивно, тъй като вашето самочувствие е пряко свързано с настроението Ви.

Най-подходящото време за годишна почивка е Април. Използвайте времето за да подобрите здравето си, посетете санаториум или екскурзия. Следете редовно зрението си - може да Ви създаде проблеми.

    Успех

Последните дни на Май е времето, когато трябва да разберете Вашите желания и да градите планове за бъдещето. Не бъдете скромни, искайте всичко, от което се нуждаете - имате шанс да го получите!

През тази година може да смените местоработата си, дори и професията си. Това ще бъде свързано с нови интереси и идеи, които ще навлязат във Вашия живот.

Септември е моментът, подходящ за финансови инвестиции. Очакват Ви парични постъпления.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign