Годишен хороскоп 2010 : Рак

Годишен хороскоп за 2010
Рак

Това ще бъде една изключителна година за представителите на зодия Рак. Вие ще бъдете наградени по заслуги за всичко, което сте изработили и направили в миналото. Време е да
съберете плодовете на труда си!

Имате възможност да реализирате своите най-съкровени желания, да осъществите най-смелите си мечти. Не винаги става въпрос за материални успехи: някои може би ще открият смисъла на живота си или ще открият това, което наистина искат да правят и посоката, в която да тръгнат.

Очакват Ви сериозни промени в кариерата и личния живот, възможни са неочаквани обрати и завои.

Няма да се разминете и с горчивите уроци и загуби: възможни е да ви ограбят или измамят, може да попаднете на скандали и предателства. За плахите и срамежливи Раци тази година може да бъде един истински тест, който ще ги направи по-силни и смели.

Съвет:
Вие сте свикнали да се доверявате на своята интуиция и този съвет няма да Ви се стори странен:  просто следвайте знаците. Случаен събеседник, книга, която четете или случайно дочута дума може да бъде полезна информация за Вас.


    Любов и семейство

Семейството е важен компонент за щастието на Раците и тази година много от тях ще имат щастието да създадат такова. През втората половина на годината може да имате любовна история със щастлив край.

Семейните представители на тази зодия ще изпитат леко разочарование, което е характерно за техните чувствителни и лесно впечатляващи се натури. Не вземайте прибързани решения и не правете прибързани постъпки, ако сте решили, че вашата половинка Ви е станала чужда. Изчакайте и ще настъпи времето, в което отново ще се радвате на това, което имате.


    Здраве

Здравни проблеми ще Ви застигнат в началото на годината: пазете се от инфекции през м.Януари и Февруари, а също така и през Декември. Желателно е да внимавате със сърдечно-съдовата система - правете профилактика с билкови средства и специални диети.

Обръщайте внимание на храненето си - има риск от развитие на алергии, а също така чернодробни нарушения и проблеми със стомашно-чревния тракт.

Най-доброто време за почивка са месеците Август и Септември. Есента ще Ви донесе душевен покой и прилив на енергия. Използвайте това време, за да се насладите на живота.

    Успех

Признанието за делата Ви очаква далеч от дома. Осатнете верни на старите приятели - тяхната подкрепа ще ви помогне както в трудните моменти, така и в щастливите. През януари бъдете внимателни с новите запознанства - възножна е съдбовна среща, която ще играе важна роля за вашето бъдеще.

Май и Юни - това е вашият звезден час: бъдете нащрек, съдбата ще обърне лицето си към Вас, не изпускайте късмета, оставете настрани Вашата срамежливост и вътрешни страхове.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign