Годишен хороскоп 2010 : Козирог

Годишен хороскоп 2010
Козирог

Козирозите навлизат в нов цикъл от живота си, очаква ги съдбоносна година. 2010г. ще бъдете подложени на много изпитания, ще се наложи не веднъж да избирате между
доброто и злото.

Старайте се да постъпвате по правилния начин - за всички добри дела ще бъдете възнаградени в бъдеще.

На работното място и у дома Ви чакат много грижи и тревоги - ще се наложи да решавате работни проблеми, да подкрепяте свои роднини, да се занимавате с делата на родителите си и на децата си.

Началото на годината ще постави началото на промени във Вашия живот, а в течение на годината ще Ви се струва не веднъж, че нещата Ви са особено лоши - налага се да запазите самообладание и волята Ви ще победи!

Съвет:
Не позволявайте на вашия перфекционизъм да побеждава всичко останало!

    Любов  и семейство

Още от началото на годината ще почувствате топлината и подкрепата на близките Ви. През тази година имате шанса да укрепите семейните си отношения, да се радвате на децата и да устроите комфортно своя дом.

Козирозите, които вече имат своята половинка, ще се опитат да спасят своята връзка: през лятото е възможно да се появят недоразумения и кавги с любимия човек.

През есента може да се появи нова любов, която ще Ви донесе много вълнения и емоции. Годината ще завърши в атмосфера на любов и благополучие.

    Здраве

Ще навлезете в 2010г. в не много добра форма - натрупаната умора ще си каже думата. Починете си добре по време на коледните празници, сменете обстановката, релаксирайте, за да посрещнете Новата година бодри и активни, тъй като тя ще бъде натоварена за вас.

Ако имате хронични заболявания, вземете мерки предварително, за да не Ви изненада неочаквано обостряне. Не забравяйте да вземате редовно витамини!

Най-доброто време да прекарате годишния отпуск е втората половина на лятото. Любовна афера през ваканцията може да Ви донесе здравословни проблеми, затова избягвайте екстремните видове почивка.

    Успех

Най-успешният период за Вас ще бъде през месец май, когато може да се изпълнят най-съкровените Ви мечти. Във Вашето обкръжение ще се появят хора, които ще помогнат за реализацията на плановете Ви. Нови запознанства ще Ви накарат да погледнете на света по друг начин, да отворите очи за нещо, което преди това не сте забелязвали.

В края на годината Вие ще се окажете на гребена на успеха. Ще Ви обичат и ценят и ще бъдете щастливи. Във вашите сили е да съхраните своето щастие и през 2011г.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign