Годишен хороскоп 2010 : Скорпион

Годишен хороскоп за 2010
Скорпион

За Скорпионите се очертават много промени - и в личен, и в професионален план, дори и мястото за живеене. Голяма вероятност за преместване и смяна на кръга на общуване.

Очаква Ви преосмисляне на ценностите и духовно израстване. Животът ще Ви научи как да поемате отговорност за себе си, да делите успехите с приятели и колеги, да намирате компромис в отношенията си с роднините и децата.

Пътуванията ще станат неотменна част от вашия живот през 2010г. Работа, творческа реализация и семейството ще ангажират вашето внимание през цялата година.

Съвет:
Поддържайте добри отношения с роднини и близки приятел, защото тези хора ще ви подкрепят в подходящия момент.

    Любов  и семейство

На Вашата улица ще изгрее Слънце: пред необвързаните Скорпиони блестят прекрасни възможности - ново запознанство или брак. Семейните Скорпиони може да очакват увеличаване на семейството. А раждането на дете или срещите с близки хора ще оцвети вашият живот в нови краски.

В началото на Февруари ще усетите прилив на сили, а във Вашето обкръжение ще се появи човек, който ще започне да Ви ухажва. Любовта ще Ви даде сили и импулс за творчески подем.

Възможно е да има спорове и недоразумения с партньора, ревност и от двете страни и бурно изясняване на отношенията. Не губете разсъдъка си, а насочете своята енергия за постигане на по-мирни цели.

    Здраве

През зимата има голям риск от наранявания, затова бъдете внимателни при пътувания, а също така и битовите дела. Промените, които ще дойдат във вашия живот изискват много сили. За да ги възстановявате качествено, релаксирайте като правите приятни разходки сред природата.

Най-доброто време за годишния отпуск е през м.Юли или Септември. Може би ще Ви се прииска да бъдете сами, за да се възстановите от натрупаната умора. Постарайте се да употребите времето за почивка ползотворно - запознайте се с неизвестното, посетете нови места.

    Успех

През пролетта в живота Ви ще настъпи така дългоочаквания успех. С Вас ще се радват близки и приятели. В работата си Вие ще блеснете с нови идеи и креативност.

В края на годината Вие ще се къпете в любовта на близките си и признанието на обкръжаващите Ви. Възможно е да се прославите и да станете знаменитост. Само не забравяйте да споделите успеха с тези, които са били редом с Вас по пътя за постигането му.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign