Годишен хороскоп 2010 : Телец

Годишен хороскоп за 2010
Телец


Нови хоризонти и перспективи ще се открият пред Телците, но най-интересното е, че основите на бъдещите им успехи са положени още през 2009г. Припомнете си какво сте
постигнали в предната година - тези връзки, хора и идеи ще станат ваши помощници през 2010г.

Бъдете благодарни, не забравяйте доброто и всички онези, които са го напарвили - това ще ви помогне много за вашите бъдещи успехи. Ще ви върви на покровители и благодетели.

Съвет:
През тази година съдбата не веднъж ще Ви подлага на изпитания. Използвайте цяпото си търпение и трудолюбие и ще бъдете богато възнаградени!

    Любов и семейство

Семейните Телци могат да черпят вдъхновение от историята на тяхното семейство - спомняйте си как се срещнахте и запознахте, прелиствайте често семейния албум, преживявайте отново трогателните и мили моменти от съвместния си живот.

За необвързаните представители на този знак предстои невероятна среща, която може да бъде наречена "добре забравени стари познати": тя може да бъде любовта от гимназията или друг персонаж от вашето минало.

    Здраве

Годината, която Ви предстои, ще бъде турдна, затова бъдете готови за всичко. Задължително се наспивайте добре и започнете да спортувате нещо, което Ви носи положителни емоции, защото главните врагове на Вашето здраве през 2010г ще бъдат меланхолията и песимизмът. Погрижете се от рано да обезпечите организма си със достатъчно енергия.

Тази година имате реална възможност да се оттървете от хронични заболявания, неприятни последствия от предни години. Отделете особено внимание на урогениталния тракт и храносмилателната система.

През лятото непременно идете на почивка на познати места, с които са свързани приятни и любими спомени.

    Успех

Успехът ще Ви донесе пътуване и движение: не стойте на едно място, приемайте предложения, свързани с пътувания( с изключение на м. Януари).

Ще се появят допълнителни източници на доходи и през лятото може да помислите за покупки, за които отдавна сте мечтали.

Някои Телци изведнъж ще осъзнаят, че катеренето по стълбата на кариерата не е техния предел на мечтите. Тогава те ще се насочат към реализация на техния творчески потенциал, към започване на собствен бизнес или осъществяване на успешен проект, за който мнозина са мечтали от деца.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign