10 -те Най-добри спирали към момента

Сезон Зима 2009/2010

Telescopic Explosion на L'Oreal

Тази невероятна спирала на L'Oreal удължава безкрайно миглите, идеално покрива и извива дори и най-мъничките миглички, а така също и ги разделя перфектно – и всичко гова благодарение на уникалната си четчица във формата на таралежче.Ефектът на спиралата издържа върху миглите целия ден и е подходяща за чувствителни очи.
Turbolash от Estee Lauder

Уникалното във вибриращата спирала TurboLash е в това, че тя сама оцветява миглите, придавайки им завиден обем и дължина. Специалната четка разделя всяка ресничка и я извива. Четчицата работи посредством батерийки и прави около 7500 оборота в минута. Идеална е за тези ,които все още на са усвоили техниката да изваят перфектно миглите си - спиралата го прави сама, превръщайки се във вашия уникален, домашен, професионален гримьор. 


Exceptionnel Noir Obscure от Chanel

Ако искате най-черния туш за вашите мигли, Execeptionnel Noir Obscure е това, което ви е нужно. Спиралата бе представена в новата есенно-зимна колекция грим на Chanel. В състава на спирала е включен комплексът Volumeplast, който придава на миглите пленителна извивка и необикновен обем.

Mascara Singulier от YSL
Спиралата за обем с 3D ефект прави миглите уникално гъсти и екстравагантно извити, благодарение на иновационната си формула, обогатена с растителен захарен полимер и троен Modelling Stretch Complex.Едновременно разделя всяка една мигличка, като не оставя и частичка излишък върху нея, придава й блясък и я подхранва. Фиксиращата съставка в спиралата образува върху миглите водустойчив, еластичен воал и устойчиво фиксира цвета.Повторното потапяне на четчицата не е необходимо - тя е специално проектирана да поеме толкова туш, колкото е необходим, за да се гримират и двете очи.Офталмологично тествана, спиралата от Yves Saint Laurent е подходяща и за изключително чувствителни очи.


PhenomenEyes Effet Extension от Givenchy

Неотдавна Givenchy представиха спиралата Phenomen Eyes – тя толкова много се хареса, че скоро след това още една, по-нова версия бе пусната на пазара. Новата спирала Phenomen’Eyes Effet Extension придава екстремна дължина и прецизно разделя миглите, благодарение на новата си формула и текстура, която изсъхва веднага след нанасянето, осигурявайки по този начин дълготрайното запазване на придадения ефект . Четчицата е същата като на нейната предшествиничка - във формата на таралежче. Но най-хубавото е, че новата версия има богат избор на цветове: №1 Extension Black ( наситено черно), №6 Extension Plum (вълнуващо лилаво), №3 Extension Blue (синьо) и №7 Extension Khaki (зелено). Можете да оцветите миглите си, придавайки им великолепен вид във всички модни за сезона краски.SuperCurlacious Mascara от Avon

Дългоочакваната спирала от Avon е  със супер извиващ ефект. Тя не само, че великолепно извива миглите, но и разделя всяка една от тях.Дори не е нужно да използвате специалните щипци за извиване, защото със SuperCurlacious Mascara миглите запазват извивката си до 12часа. Друг плюс на спиралата е, че в състава й влизат витамини и подхранващи съставки. 


Coup de theatre 2 в 1 от Bourjois

Благодарение на новата спирала Coup de Theatre 2 в 1 от Bourjois само с едно минаване на четчицата, миглите могат да станат потресаващо дълги и обемни. Суперформулата с найлонови микровлакна удължава и извива всяка една мигла, а четката, която е събрала в себе си предимствата на 2-те от предишната серия на спиралата, перфектно разделя всяка една от ресниците ви и не позволява да се получи грозно наслагване на туш.

Предлага се в изключително разнообразие от цветове, така че спокойно можете да пуснете в действие артистизма и фантазията си:)High Impact Curling Mascara от Clinique


Clinique представи новата спирала, която продължи линията High Impact. Както и останалите от нашата подборка  High Impact Curling Mascara е също с извиващ миглите ефект. В нейната формула е използвана термална технология, за да може миглите да бъдат наситено оцветени и блестящи. Комплексът от леки полимери и кварц образува гладък, тънък воал, който след изсъхването на нанесения туш съхранява за дълго време извития им ефект. Така също формулата включва и восък, за да може миглите да са максимално еластични и красиви.
Четката е оформена така, че да придава не само магнетична извивка на ресниците ви, но и дължина.
Volumized Lashes, Dolce & Gabbana Make up
 

 Специалната формула на Volumized Lashes прави нанасянето на спиралата изключително лесно и с максимален ефект. Тайната се крие в състава на спиралата и новаторксата четчица. Спиралата е произведена в 2 цвята: черен и кафяв.
 

Pulse Perfection by Define-A-Lash Vibrating Mascara, Maybelline


Компания Maybelline произведе нова спирала за очи с вибрираща четчица. Подобни спирали представиха и Lancome и Estee Lauder. Вибрираща четчица на спиралата от Maybelline извършва до 7,000 вибрации в минута. Благодарение на тези импулси меката четчица при съприкосновението си с миглите увеличава техния обем и дължина. В резултат ресниците са максимално извити,  издължени и обемни.
 Разбира се този сезон почти всички известни марки произведоха нови спирали, за да допринесат за разкрасяването на жените и да направят миглите ни още по-красиви и зашеметяващи. Ние избрахме десетте, които най-много ни харесват.А какви още сте пробвали вие? Ще се радваме да споделите с нас опита  и мнението си cool smileys
comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign