"Враг пред портата..." 10-те Типа мъже, които не бива да бъдат допускани в живота на нито една жена!

Има мъже, които просто плачат за голям, светещ, мигащ и озвучен, предупредителен надпис: "НЕ ЛЯГАЙ С МЕН!!! НЕ СЕ ЗАБЪРКВАЙ С МЕН!!!" 
В действителност обаче ние, жените, трябва сами да разгадаваме скритите мъжки "таланти", докато те неистово се опитват да ни убедят, че са идеални любовници и изобщо славни момчета. За какво става дума, разбираме доста по-късно. Стига вече с тази женска наивност!
Разграничават се 10 типа мъже, с които секс трябва да се практикува особено внимателно, изключително еднократно, а най-добре - да ги държим далеч от леглото си!


1. Типът "Шотландски боец"
Слава богу, той се познава лесно. Винаги с някого е на нож: с колегите, с родителите, с приятелите. Едните сковават инициативата му, другите претендират за свободното му време, третите просто са му омръзнали до смърт. Той се сражава с всички като лъв, мърморейки под нос: "Не съм малко момче!", "Гледай само как ме потискат!", "Я да вървят на майната си бе!".
В началото тази безкомпромисна независимост впечатлява жените. В техните очи мъжът е възприеман като супермен, самотен боец, строг, но справедлив. Докато не се окаже, че тя - самата жена е в групата на тези, които сковават инициативата му, нахално обсебват личното му време и въобще са му омръзнали. Такъв тип мъж не се чувства длъжен да изпълнява обещанията, който щедро дава в леглото. 
В крайна сметка жената разбира, че патологичната му борба за свобода всъщност прикрива елементарното нежелание да поема отговорност, да се грижи за някого и да усложнява живота си. Основна цел на мъжът, тип "Шотландски боец" е да се бори за правото си да бъде завършен егоист, без да губи симпатията на околните. Това определено не е мъжът, за когото една жена е мечтала. 

2. Хленчещият мърморко
Най-лошото не е това, че вечно те подозира в греховна връзка със съседа или в нездрав интерес към колегите му. Той непрекъснато се опитва да изтръгне от жената до него признание, че предишният й приятел е бил кофти в леглото, че първата й любов е глупава грешка, а това, да си признаем е повече от ужасно! 
Жената едвам издържа вечното му хленчене, че има по-умни, по-сексуални, по-интересни и по-успели мъже. И когато един прекрасен ден й писне  и намекне, че твърдението му не е лишено от основание - животът й се превръща в истински кошмар! Но дори и да се въздържи от подобни коментари, Хленчещият мърморко продължава да е напрегнат и подозрителен. Такива мъже са или безмерно мнителни, или изключително неуверени в себе си и търсят своята самооценка в очите на любимата си. 
Твърде уморителна процедура дори за най-горещите отношения!

3. Мъжът тиксо
Ако започне пред теб да критикува приятеля си, довел доста бързо отношенията с новата си партньорка до леглото, можеш да бъдеш 100 процента сигурна, че си попаднала на мъж тиксо. Той подчертава при всеки удобен случай, че за него сексът е изключително отговорна крачка в отношенията  и се опитва да  убеди партньорката си, че интимните отношения ги свързват здраво, едва ли не завинаги. Това като цяло не е лошо, но такъв тип мъж не само  си възлага несъществуващи отговорности, но се опитва да ги пришие и на жената до себе си. А когато стане ясно, че не са един за друг, нещата доста се усложняват. Мъжът се лепва за жената като тиксо. Непрекъснато й досажда с намеците за "някои тайнствени обстоятелства", които не позволяват да се разделят просто така. Под "обстоятелства" има предвид вече пресъхналата им сексуална връзка и за да го "отлепи" от себе си на жената й трябват завидна доза търпение и време...

4. Нежната женена душица
В този случай следва да предвидим определени уговорки. Например да изключим от групата женените, но явно нещастни в брака си мъже, или пък тези, които са пред развод. Но в крайна сметка фактите говорят, че семейният мъж в качеството си на сексуален партньор винаги усложнява сериозно живота ти. Той  поставя жената пред твърде много загадки: дали отива при нея, защото я обича, или защото не го обича съпругата му; прави ли секс вкъщи насила, както често се опитва да убеди любовницата си, или с труд се докопва до семейното ложе, а сегашната приятелка използва като заместител в проваления си любовен живот. 
При всички случаи, след края на такъв тип връзка, жената чувства едно гормно облекчение, че е разкарала въпросния мъж от живота си.

5. Патологичният маниак
Не е толкова важно на какво точно е предан до смърт: Интернет, лъскав мерцедес или полуръждясала лада, кучето или колекцията от запалки...
Важното е, че тази привързаност съвсем очевидно е ненормална. 
Жената винаги е на второ място в живота на такъв мъж и на всичкото отгоре той искрено вярва, че това трябва да я доведе едва ли не до възторг. Фанатикът може да говори повече от пет минути единствено и само за личната си мания. Настроението му изцяло зависи от това колко време и колко ползотворно е общувал на четири очи с предмета на своята страст. Когато жената все пак успее да го отлепи от манията му, за да го заведе например за един уикенд на почивка, е принудена стоически да понася един недоволен и мрачен мъж и да се чувства виновна, че го е разделила с "психо-любимата" му. 
Възможно ли е да запазиш от подобен уикенд приятни спомени? А от подобна връзка? 

6. Съвършеният
Общуването с него си е цяло изпитание. Ако поработиш над себе си, ще стигнеш до съвършенството, или поне ще си мисли така известно време и ще престане да те гледа с обичайното добродушно презрение. Такъв мъж непрекъснато критикува приятелите, фигурата, начина на поведение, професията на жената до себе си. Докато накрая на нея не й стане ясно, че трябва да се промени изцяло и напълно и че процесът на метаморфозата трябва да започне една ли не веднага. Обаче, когато вникне в мащабите на желанията му, умната жена ще достигне до заключнието, че е по-лесно да го смени с друг, отколкото да изпълни и половината от изискванията му. И тя го прави, но дълго не може да се отърси от няколко комплекса, останали у нея именно от връзката с този мъж.

7. Стиснатият
Скъперникът убива чувствата, потиска самочувствието ти, лишава те от каквото и да било уважение към другите представители на силния пол. За този тип мъже е типично да подарят на любимата си за рождения ден букет цветя и в него - талон от козметичен магазин, на който пише: "Два флакона тоалетна вода по цени на едро." Господи, колко е хубаво! 

8. Момченцето на мама
Харесваме мъжете, които обичат родителите си. Въпреки че мамините синчета не вярват в това. Жената не  се отвращава от нежната привързаност на любимия си към близките му, а от патологичната му привързаност към майка му и от упоритото желание да си остане малко момче. Сексът с такъв мъж престава да й доставя удоволствие. Все пак истинският секс е занимание за свободни и независими хора. С две думи - не е за мамини синчета, които с инфантилното си поведение те карат да усещаш "МАМА" като третият невидим участник в леглото!

9. Половият атлет
Връзката с него е доста трудна. Той зяпа жените по купони, на улицата и даже когато кара колата си в претъпкания градски център. Не че е задължително да е убийствено красив, но от такива мъже просто блика сексуалност. Хубаво е, ако жената успее да разграничи половия атлет от мъжа на мечтите си. Вторият въплъщава именно нейния идеал, докато първият се изживява като идол на всички жени без изключение. Казват че всеядната сексуалност на този тип мъже била вродена и пречела преди всичко на него, а той, видите ли, страда от своята неотразимост и всячески се мъчи да бъде верен на нежната си и обичана партньорка. Това си е чиста глупост! Фаталните мъже, както и фаталните жени са такива именно заради огромната си любов и интерес към представителите на противоположния пол! Ако успее да разбере това, на жената ще й стане кристално ясно, че Той никога няма да забрави за другите жени заради нея и никога няма да се откаже за пореден път да провери дали шансът не му изневерява.
Да попаднеш на такъв мъж, си е просто малшанс...

10. Типът "Нарцис"
Най-опасният и неприятен сексуален партньор! Понякога тиранията му може да бъде нежна и тогава повече му пасва прозвището Коректор, Мъжът от този тип натиква партньорката си ласкаво, но уверено в руслото, което той смята за най-подходящото. По това го отличаваме от "Съвършеният", който се задоволява само с устни забележки. 
В началото жената се ласкае и приема активната намеса в живота й като грижа и любов. По-късно обаче прекалено многото ограничения й дотягат.
Истински тираничният Нарцис непрекъснато  казва какво трябва и какво не трябва да прави любимата му. Дори и в леглото. Там се играе неговата игра, което в повечето случаи  лишава жената от удоволствието на оргазма.Такъв мъж не познава компромиса на живота в двойка и самоиронията, и именно затова се опитва да я държи в рамка. Лошото е, че повечето жени вярват, че Тиранинът може да се промени, но това е равносилно на детинщината да вярваш в съществуването на Феята на зъбките...

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign