Вечната съблазън: жартиери + чорапи + високи токчета


Няма мъж, който да не се възбужда при вида на красиво дамско бельо...
Най-еротичните цветове в този случай са черното, червеното ( във всичките му нюанси ), розовото, лилавото и бялото, а цветовете, които най-малко събуждат сексуалното желание са зеленото, кафявото и жълтото!
Ако говорим за всички части и елементи на дамското бельо можем да изпишем хиляди страници... Тук ще се ограничим да разгледаме най-еротичният аксесоар, а именно Негово Величество - Жартиерът!
Той води началото си от далечния 15-ти век и ако тогава е бил скрит под хилядите пластове рокля, то сега е почти изцяло на показ. Правят се чорапогащници и дори панталони, които имитират жартиери с колан. А защо? Защото, мили дами, нито един мъж не остава равнодушен при вида на женски крака, обвити в копринени чорапи, стигащи до средата на бедрата, а когато са в комбинация с колан и жартиери, тогава буквално може и да се размяука ;)
Жената винаги трябва да бъде привлекателна, дори и само за лично свое удоволствие и самочувствие. Но когато освен красива се чувства и сексапилна, то тогава светът може да бъде в краката ѝ!
Предлагаме ви да разгледате някои от най-еротичните чорапи и колани с жартиери, които биха накарали и кубче лед да запламти от страст:


И нещо по-умерено...а може би не ;)
Важни подробности:

*3 в 1 - Неочаквано добра комбинация!
Чорапите и коланът с жартиери се съчетават най-добре ( а може би единствено) с обувки на висок ток!  Комбинацията секси чорапи  + обувки с ниска подметка някак не върви, а изборът да съчетаете еротичния аксесоар с маратонки е направо недопустим!

* Мрежестите чорапи и чорапогащници успешно прикриват целулита и вталяват оптически краката.

* Когато избирате чорапи и колан с жартиери , не купувайте по-малък размер, ефектът на издадени "сланинки" е меко казано неестетичен.

* Идеята да съчетаете чорапите над коляното с чехлички с пухчета е прекрасна, но само в къщи :)

И в заключение:
Бъдете себе си, ако не се чувствате удобно в такова бельо, просто не го носете! Любимият мъж ще ви обожава и харесва, само когато сте в хармония със себе си.
И най-важната подробност: Когато една жена се чувства красива, независимо от това какво е облякла около нея буквално струи аура на очарование и привлекателност и няма аксесоар, който да замести магнетичната ѝ сила!
Бъдете истинска, бъдете себе си, бъдете красива - вие сте Жена, заслужавате го :)comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign