Мъжете и изневярата според зодиите

"Всички мъже изневеряват..." - казват песимистките, въздишайки.
"Но някои от тях дори успяват да го скрият" - с хитра усмивка добавят представители на силния пол.


Не се съгласяваме категорично с това твърдение, но няма как да спорим с фактите, че все пак някои мъже наистина изневеряват. Винаги е възможно, дори и в най-прекрасната връзка,  да се появи нежеланата "трета" страна. Понякога дамите затварят очи за фактите, които са недвусмислени, просто защото ги е страх да признаят истината пред себе си. А Вие от тези жени ли сте? Ако не сте, тогава рискувайте да четете нататък, където ще разкажем накратко за "типичното поведение на мъж, който изневерява" в зависимост от това, какъв е неговият зодиакален знак.


Овен


Овенът даже не помисля да изневери, докато е влюбен - любовта го превзема изцяло и не оставя място за ново увлечение и лекомислени флиртове. Докато Ви носи на ръце, обсипва Ви с подаръци и знаци на внимание; обещава Ви звездите на небето и планини от злато, можете да бъдете спокойни - той Ви е верен. Трябва да сте нащрек в момента, в който той започне да обръща внимание на други жени. Именно това се явява като индикатор, че неговата Любима вече не му е интересна. А от тук до вратата на съседката, например, разстоянието не е далечно... За изневярата на Овена ще разберете от самия него: той не умее и не обича да лъже, а жестоката истина произнася с лекота, дори тайничко се наслаждава. Неверният Овен е доволен от себе си и пет пари не дава за своята бивша "Голяма Любов" - все пак тя е била грешка...


Какво трябва да знаете за мъжа ОвенТелец


Телците като цяло не преследват кариерата на Казанова и не е толкова лесно да им бъде завъртяна главата. Той не бърза с избора на ЕДИНСТВЕНАТА ЖЕНА и ако разберете, че не сте попаднали в тази категория, просто трябва да приемете, че сте  поредният екземпляр за проба. Да установите това изобщо не е трудно. Ако Телецът не Ви гледа под микроскоп, не проучава внимателно предимствата и недостатъците Ви, не Ви разпитва за най-дребните събития от деня Ви, не се интересува от семейната Ви история и плановете за бъдещето, не Ви дава съвети по всеки повод - значи Вие сте престанала да бъдете съществена част от неговия живот. Трябва да се има впредвид, че Телецът, за разлика от останалите мъже, не се гордее със своите победи. Те по-скоро го огорчават, защото му се струва, че все още не е намерил своята ЕДИНСТВЕНА, мечтана и несравнима. Важен признак за непостоянството на Телеца е, че с всеки изминал ден става все по-мрачен, замислен и песимистичен. Мъж с очи на страдалец, с тъжно склонена глава, но все пак непропускащ възможността да огледа краката на минаващите жени - това е Изневеряващият Телец. Най-изненадващото е, че за много дами той е най-неотразимият мъж.


Какво трябва да знаете за мъжа ТелецБлизнаци


Най-сигурният признак за изневяра на Близнака - това е неговото постоянство. Да, няма нищо странно в това твърдение! Спомнете си как всеки ден той Ви е изненадвал, показвал Ви е нови черти от характера си, сменял е радикално възгледите си за света, не е спирал да обръща живота с главата надолу. Ето тогава Вие сте били в центъра на неговите мисли, тогава той се е откривал пред Вас изцяло и е споделял своите радости и печал, разкривал Ви е постоянно променящите се планове за бъдещето, вихрещи се в главата му. Точно, когато Ви се струва, че Вашето вечно дете-Близнак е възмъжало, поумняло и се е вразумило - тогава бъдете сигурни, че той вече е нечие друго дете-Близнак. Наистина, има възможност просто да е изморен или да преживява тежък период (но е малко вероятно). Близнакът-кръшкач се отличава от Истински Тъжния Близнак по лукавия си поглед и хитрата, очарователна усмивка.


Какво трябва да знаете за мъжа БлизнациРак


Ракът не изневерява лесно, защото той прекалено много иска да бъде идеалният семеен мъж, верен любим и надежден партньор. Освен това, той предполага колко болезнено ще бъде това за измамената му половинка и не иска да кара тази, която се грижи за него, да страда. Ако все пак ново увлечение го обсеби, той се съмнява и търси оправдания, споделя тайните си тревоги с приятели, търси изход, който би устроил всички заинтересовани страни и с удоволствие прехвърля вината за ситуацията върху чуждите плещи. Можете да се досетите за изневярата на Рака по разговорите за това, колко е труден животът; колко са несъвършени хората; колко много усилия влага човек в отношенията си с този, който обича и колко лесно може да намериш разбиране в човек, който доскоро е бил съвсем чужд за теб. Неверният Рак страда, оплаква разбитите надежди за щастие и не се решава на никаква сериозна крачка. Печален и тайнствен, той обвинява за всичко себе си и несправедливата Съдба, а може би и Вас...


Какво трябва да знаете за мъжа РакЛъв


Лъвът не умее да крие своята изневяра, защото всяка своя избраница той използва, за да се гордее и хвали. Представителят на тази зодия не може да се въздържи от удоволствието да се появи с поредната дама на сърцето си на светско събитие, да се похвали с нейната красота, и не се замисля за това, че бившата Любима жена може да разбере за изцепките му. За изневярата на Лъва ще се почувстват длъжни да Ви съобщят тези, чийто път някога е пресякъл. Ако не се намерят такива доброжелатели, вслушайте се в неговите собствени думи: най-вероятно той отново и отново ще подчертава Вашите недостатъци и слабости, като споменава, че някои други жени нямат такива. Неверният Лъв винаги е доволен от себе си, че е успял да допълни своя списък с любовни победи. В своята наивност той вярва, че е направил достатъчно за Вас, ощастливявайки Ви с вниманието си, а сега вече е време да зарадва някоя друга. За да е пълна картинката за тази зодия, не достига още един пикантен детайл: Лъвовете могат с лека ръка да преувеличат героичните си подвизи в любовта, просто така... от наивна детска посредственост.


Какво трябва да знаете за мъжа ЛъвДева


Мъжете от тази зодия се славят със своето постоянство. Да покори сърцето на мъж Дева не е по силите на всяка жена. Но ако лошото все пак се случи, измамената жена може никога да не разбере за изневярата: Девите се отличават с това, че са много внимателни. Ако мъжът Дева е срещнал ЕДИНСТВЕНАТА, заради която би могъл да рискува проверените и установени с времето отношения, той едва ли ще го направи, а дори и да изневери, все пак тайната ще остане покрита в мрак. Впрочем, има един категоричен признак, по който може да 'разкриете' Девата Изневерител - това са думите: "Аз обичам друга!", което не подлежи нито на обсъждане, нито на обжалване. Стигнало ли се е дотам да Ви ги каже, считайте, че всичко е свършено.


Какво трябва да знаете за мъжа ДеваВезни


Везните рядко могат да бъдат уличени в изневяра, въпреки че понякога прекарват много време между две или повече жени. Мъжете от тази зодия умеят ако не да управляват чувствата си, поне да ги контролират, отделяйки за своята избраница толкова емоции, колкото тя заслужава. И Вие дълго време няма да забележите, че от Вашата заслужена част някой друг си пощипва по хапка. Той не прави никакви усилия да скрие това, но истината рядко излиза наяве: парадокс, който може да се обясни с това, че Везните умеят да изграждат отношения, които устройват всички. Везните-Изневерители може да бъдат разкрити единствено, благодарение на невероятно щастливо стечение на обстоятелствата. Понякога само една силн И безпричинна тревожност може да ни накара да предполагаме, че в живота на нашия човек Везни се случва нещо, свързано с друга жена.


Какво трябва да знаете за мъжа ВезниСкорпион


Скорпионите, даже най-верните и безупречно нравствените, често биват заподозрени в изневяра от техните ревниви и неразбиращи ги избранници. Всеки би се замислил, ако над главата му се излива ту дъжд от розови листенца, ту градушка от упреци. Скорпионите са сложни и дори самите те понякога не могат да разберат силата на чувствата си. Често се намират желаещи да им помогнат - наивни, добродушни особи, които и представа си нямат в каква опасна ситуация се забъркват. Скорпионите - Изневерители стават толкова хитри, че попадат в собствения си капан: те правят планове с извънредна коварност, но в момент на емоционално напрежение плащат скъпо за тази си подлост. И преди да се опита да признае колко нещастен, измамен и предаден е той, просто не му вярвайте. Е, ето вече няма причини за притеснение. След като сте избрали един Скорпион, значи имате интуиция, от която нищо не може да бъде скрито.


Какво трябва да знаете за мъжа СкорпионСтрелец


Дори и най-сериозните Стрелци винаги са малко неспокойни. Жаждата му за приключения е неудържима и романтичните забежки не са изключение. В много от случаите, когато изневерява, той изобщо не се замисля, просто, защото не се чувства виновен - така се е случило. Какво да направи той, че в неговото полезрение попадна не връх Еверест, а ТЯ? Нищо не може да направи, освен да я покори! В момента, в който целта е постигната, Стрелецът светкавично губи интерес към нея. Забраненият плод е като магнит за представителите на зодията, просто защото е забранен. Тайните не са по техния вкус. Когато е предприел действия и разбере, че ТЯ не може да се сравнява с Еверест, неверният Стрелец ще се засрами и ще съжали за това, че е извършил недостойно за него дело. Именно това разочарование, което заменя ентусиазма му, е сигурен признак за изневярата му, по който може да го разобличите.


Какво трябва да знаете за мъжа СтрелецКозирог


Козирогът дълго прави планове и ги обмисля: това се отнася както до романтичните му отношения, така и за всяка друга област от неговия живот. Още преди да се случи нещо повече от флирт, Козирогът вече е претеглил всички "ЗА" и "Против", съставил е собствен план как точно ще се развиват отношенията и как ще бъдат опазени в тайна. Преди да я покани на среща, той ще Ви каже, че е много зает и няма да може да Ви отдели нужното време. Бъдете сигурни, че е направил маршрут за разходката, местата за романтични срещи и всички останали детайли. До момента, в който той си даде сметка, че дамата не си струва усилията. Но, ако Козирогът действително срещне тази, ЕДИНСТВЕНАТА, тогава той спира да бъде толкова прикрит и внимателен и абсолютно си гуни ума. Козирогът-Изменник лесно се разобличава, защото той упорито прави грешка след грешка, които се забелязват дори от самолет и е наясно, че те не водят до добро, но тайно в душата си се надява грешките му да останат незабелязани.


Какво трябва да знаете за мъжа КозирогВодолей


Водолеят не обича да се крие и ако е принуден да направи това, той се чувства неудобно. Тайната връзка не е по вкуса на представителите на този знак, защото удоволствието от нея се оказва по-малко от усилията, които те влагат, за да я прикриват. Понякога стремежът за разнообразие надделява и ги кара да се сближат с някоя жена, просто защото тя е малко по-различна. Но впоследствие разбират, че 'тя е като всички останали'. Безкрайните колебания, съмненията от взетите решения, се прехвърлят от романтичните отношения във всички останали области от живота му. И ето, че той месеци наред мисли каква дамаска ще бъде подходяща за дивана, какъв цвят трябва да е чадърът, къде да постави бюрото си. Неверният Водолей е постоянно обзет от съмнения и колебания. Той не избира между врабчето в ръката си и орела в небето - той е и врабчето, и орела, и небето, и ръката, и радостта, и тъгата... Ох, не му е лесно и на този мъж!


Какво трябва да знаете за мъжа ВодолейРиби


Ако обичаш мъж-Риба, значи ти обичаш и неговите мечти. Той е свикнал с това и искрено вярва, че Вие ще заобичате и неговите блянове за чужди жени. Не, разбира се, той невинаги ще бъде толкова откровен: ще се ограничава с намеци, с малки реплики, че тя ще Ви хареса, че може да станете дори приятелки! Ако не приемете тази действителност, то тогава той ще се опита да организира живота Ви. Ще мечтае да срещнете достоен мъж, истински Принц Чаровний и ще споделя с Вас тези мечти. Рибата-Изменник никога не губи надежда, че всичко ще се оправи с магическа пръчка, но всъщност той е коварен, защото много добре осъзнава, че със захаросаните си думи просто се опитва да прикрие съмнителните си похождения. Той се възхищава на собствената си непогрешимост, неподозирайки, че всяка срещната вижда в него авантюрист и едва ли ще поиска да поддържа с него сериозни отношения.

Какво трябва да знаете за мъжа Риби

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign