3 Идеи за сексапилен, опушен грим

Сексапилният грим е немислим без черна спирала. Нейните разновидности са толкова много, както и образите, които може да постигнете с помощта на макияжа.


Представяме Ви 3 идеи за опушен грим:

Дневна красавица 

Това е идеален грим за дневни срещи и коктейли. Кафявата очна линия изглежда естествено и леко подчертава очите. За предпочитане е да използвате спирала с черен цвят с добро разделяне на миглите, което ще ги направи обемисти. Нежен руж с деликатни нюанси на кайсия придава на Вашия образ свежест и завършеност.
 

Испански страсти

Makeup-рецептата включва: идеално очертани вежди, дебела, черна очна линия и спирала на два слоя с "лифтинг-ефект" за повдигане на миглите на една недостижима височина. В този случай не са необходими сенки. Последният, заключителен щрих е лек руж и прозрачно прасковено-розово червило.

 

Цветовете на тъмнината

Неотслабващата популярност на "опушения грим" е обяснима. Нюансите на сиво и въглен правят погледа изразителен. Смесват се най-малко два нюанса. Класиката в жанра - антрацитен щрих по линията в основата на миглите, която се смесва с по-светъл нюанс на клепачите. Спиралата, която трябва да изберете е тази, която придава супер-обем на миглите. 

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign