Топ 5 Най-красиви индийски актриси

Екзотични подправки, вкусове и аромати, местно население с ярки дрехи, пътешествия на гърба на слон и едно безкрайно царство на танца и песента. Това е Индия! Освен всичко това Индия се слави с изумителната красота на своите жени. Кои са топ 5 красавиците на Боливуд? Тук може да видите петте най-красиви индийски актриси и да споделите своето мнение.

Айшвария Рай (Aishwarya Rai)

Айшвария Раи още в детските си години овладява изкуството на танца и музиката. По-късно тя учи архитектура, но за свое истинско призвание избира модния подиум и киното.

През 1994г. Айшвария печели призово място в конкурса "Мис Свят". Първите стъпки на красивата индийка били оценени не много високо от критиците, но с филма "Влюбения измамник" тя печели тяхното признание. Раи получава награда за най-добра дебютираща актриса.
Друго постижение на актрисата е договорът и за реклама с  L'Oreal. Красотата й е увековечена със създаването на нейната фигура в музея на мадам Тюсо.


Фрида Пинто (Freida Pinto)

За Фрида Пинто светът чу миналата година, след като на екраните излезе филмът "Беднякът Милионер", в който младата актриса изигра една от главните роли. Фамилията й има португалски корени и се превежда като "птиченце". Фрида е професионална танцьорка, а в училище и в колежа е изучавала изкуство.

Днес Фрида Пинто живее в Ню Йорк.


Приянка Чопра (Priyanka Chopra)

Красивата Чопра била толкова увлечена по музиката и танците, че в един момент решила да остави в миналото своите мечти да стане психолог или програмист и изцяло се отдала на актьорската кариера. Нейните първи стъпки по пътя към новата й цел е участието в конкурси за красота. През 2000г. Приянка стана Мис Индия и Мис Свят.
Днес Чопра има повече от 40 засенти филми, а все още не е навършила 30 години. Тя признава, че любимата й дреха е сарито, любимия певец - Джордж Майкъл, а любимата й актриса - Джулия Робъртс, която наскоро така се увлече по индийската култура, че даде нови, индийски имена на своите деца.


Бипаша Басу (Bipasha Basu)


Бипаша, чието име се превежда като "дълбоко тъмно желание" споделя, че в детството си мечтаела да стане лекар. Но модния подиум и киноиндустрията не оставиха нейната красота без внимание.
Учи мениджмънт, занимавала се е със счетоводство, но след като печели конкурса Godrej Cinthol Supermodel на 16 години, а следващата година трето място в Ford Supermodel of the world, започва да снима за известните модни списания. При завръщането си в Индия тя се превръща в една от най-търсените актриси.


 


Карена Капур (Kareena Kapoor)

Индийската красавица е родена в семейство на актьори и още от най-ранна възраст била изправена пред светлината на прожекторите.Тя е внучка на известният индийски актьор и режисьор Радж Капур. Детската мечта на Карена била да стане адвокат, но съдбата решава друго. И днес зад гърба на красивата актриса има вече над 30 заснети филми.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign