Facebook - Онлайн конкурс за красота

Млад пловдивчанин реши да зарадва всички български девойки и жени, ползващи услугите на световно известния сайт Facebook с организирането на онлайн конкурс "Най-красивата българка във фейсбук".
Всички дами, независимо от възрастта си и семейното си положение тайничко си мечтаят някой ден да бъдат титуловани като "Мис" и да блеснат като съвременни принцеси... За съжаление в България има много красиви жени, които поради скромност или недостатъчна увереност в собствената си хубост не участват в популярните конкурси за красота.
Новаторският онлайн конкурс дава възможност на всички чаровни дами да покажат красотата си пред огромна аудитория, без допълнителното притеснение от live жури, журналисти, камери или критици.
Така, че ако Вие сте привлекателна, чаровна и уверена в себе си дама - това е Вашата възможност да покажете красотата си пред широк кръг от зрители, като избегнете излишната суета и "сценичната треска" :)
Повече за конкурса можете да видите ТУК; да дадете своя глас за кандидатката, направила Ви най-голямо впечатление или да се регистрирате за участие :)
Успех на всички!

Мис Февруари - Рослана Желева

Мис Март - Мина Данева

Мис Април  - Деница Христова

Мис Май - Ралица Цвяткова

Мис Юни - Анатолия Асенова

Мис Юли - Николета Николова

Мис Август -Габриела Рударска

Мис Септември - Гергана Чобанова

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign