"Еротичната" кръвна група...

Всеки знае, че сексуалността (не бъркайте със сексапил или сексуална привлекателност!) се определя от наличието (състава и количеството) на полови хормони в кръвта. При изследвания на хематолози (учени, изучаващи особеностите на кръвта) и психолози е установена удивителна зависимост м/у любовния темперамент и кръвната група.
И така, при хората се различават 4 основни кръвни групи. По целия свят те се обозначават с цифри и букви: А(II), B(III), AB(IV) и O(I).

Представителите на група А

- това са добросъвестни, стеснителни хора, акуратно изпълняващи своите задължения. Тях смело можем да наречем въплъщения на съвършенството. Обикновено те бързо се издигат в кариерата или постигат успех в бизнеса.Ако се захванат с някоя задача, то обезателно я изпълняват перфектно. Тяхното "да" означава надеждност, на тях винаги може да се разчита.Те са верни приятели, очарователни познати и дълбоко привързани към роднините си. Тъй като са работохолици, често предпочитат работата пред любовните игри. Не са особено сексуални, но въпреки това имат желанието и готовността редовно и старателно да изпълняват съпружеските си задължения, осигурявайки приемливо ниво на качество. Но понякога в секса с тях попада рутината и скуката...Може би това се дължи на факта, че съзнанието и времето си отдават на работата си и не им остава време да развихрят въображението си в секса, а може би са просто по-консервативни. Ако вашият партньор е от тази кръвна група, поемете инициативата в свои ръце и внесете разнообразие в сексуалния ви живот. Партньорът ви старателно ще реализира всички ваши идеи.

Представителите на група В

-чувствени натури, фини, талантливи хора, надеждни колеги и приятели. И в работата и в секса те предявяват високи изисквания и към себе си, и към подчинените си, и към приятелите си. Зад външното спокойствие и невъзмутимост се крие нежна, ранима душа. Може да изглеждат студени, но когато става въпрос за любов, техните чувства могат да се проявят бурно и неудържимо!


Представителите на група АВ

-това са хора, свикнали да дават воля на чувствата си. В тях живеят едновременно двама души, които чудесно си хармонират. Често са разтърсвани от силни страсти. Понякога тази силна темпераментност се превръща в източник на душевни тегоби, мъчителни съмнения и терзания. Често, цялата тази буря от чувства и емоции те преживяват в себе си и не доверяват на никого своите тайни. Въпреки това склонността й към уединение съвсем не изключва хубавия, качествен, страстен секс, на който са способни тези хора.

Представителите на 0-ва кръвна група

- това са хора, чийто живот преминава изключително динамично. Те са енергични, общителни, притежават много силна воля, пробивни са и умеят да завързват полезни контакти и нови запознанства с лекота. И разбира се са много, много страстни в любовта, обичат да фантазират и експериментират в секса и са абсолютно ненаситни на ласки и целувки.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign