HEAT - Дебютният парфюм на Beyonce Knowles

Споделяне
Heat е дебютният аромат на атрактивната и талантлива Beyonce Knowles. Името му е вдъхновено от изпълненията на певицата. Темпераментът на Beyonce  личи от цялостната концепция на аромата - име, дизайн, състав.
Върховите нотки са белязани от червена ванилия-орхидея, магнолия, нероли и праскова. Страстната сърцевина предлага орлови нокти, бадем и мускус, а базата завършва със секвоя, тонка и кехлибар.
Въпреки, че
Beyonce Knowles е рекламно лице на парфюмите Diamonds Armani и True Star Tommy Hilfiger, тя казва: "Всичко - от флакона, дизайна, името и идеите за рекламата - това съм аз. Когато се ангажирам с нещо, аз го направя на 100 процента, а досега никога не съм имала творчески контрол над такъв проект. Това е първият ми аромат и аз искам да съм сигурна, че ще го обичам цял живот!"


 Парфюмът Heat е с флакон от антично стъкло, както Beyonce  иска. Ароматът е оцветен в любимите червени нюанси, които напомнят на пламъци, превръщайки се в горящ портокал. Огнен и секси, точно като нея, флаконът е с антична форма и е украсен със златен детайл на „врата”, на който е гравирано името на аромата. Асортиментът на парфюма включва 30, 50 и 100 мл тоалетна вода, заедно с 200 мл лосион. 
 

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign