Каквото цветето, такава и жената

Споделяне

Можете да узнаете кое е вашето цвете с помощта на прости аритметични изчисления. За целта трябва да съберете всички цифри от датата си на раждане. Ако полученият сбор е по-голям от 9, трябва да го редуцирате до едноцифрено число. Например, ако датата на раждане е 27.03.1971 = 2+7+3+1+9+7+1=30=3+0=3. 3 - това е вашето лично число.

1.Роза
Както и шиповете на розата, вашият характер понякога може да бъде "бодлив" и хората, които не ви познават добре могат да ви възприемат като трудна за завоюване, нервна и саркастична личност. В действителност, този който спечели доверието ви има възможността да се наслади на цялото великолепие от нежност и романтичност, които са ви присъщи.

Съвет: Тъй като розата символизира ранната зрелост, вие още от детството си сте обречена на преждевременно съзряване.
За да подсилите късмета си винаги дръжте в дома си или на работа свежа роза.

2.Невен
Вашето цвете е невен - растение с прекрасни оранжеви листенца и ценни лечебни свойства. Това цвете дарява с хубаво настроение и енергия, наричат го още "невеста на слънцето".
На вас ви харесва да бъдете жена, която с достойнство върви редом до партньора си в живота и в точното време демонстрира ценните си качества.

Съвет: Дръжте до себе си стрък невен, за да се защитите от измами и завист, а така също и, за да намалите пристъпите си на ревност.

3.Ирис
Симетрично цвете с тройна структура: три вътрешни венчелистчета, стърчащи нагоре и три външни, отпуснати надолу. В действителност, това цвете съответства на персонален номер "три", който на свой ред е числото, символизиращо комуникацията. И не случайно на езика на цветята ирис означава "добра новина".
Вие сте изтъкана от противоречия. Често ви се иска да бъдете на две места едновременно, занимавате се с няколко неща наведнъж и сте изключително бъбрива и жизнерадостна личност.

Съвет: особено, ако работата ви е свързана с общуване с хора, около вас трябва да има три цвята ирис във висока и тясна ваза, най-добре прозрачна - стъклена или кристална. Това ще балансира двойнствеността ви и ще успокои нервната ви система, а така също ще внесе повече късмет в комуникацията ви с околните.

4. Момина сълза
Едно от първите пролетни цветя. Съгласно легендата, белите цветчета привличат мъжете-джентълмени с изтънченото си ухание.
Вие сте жена, която старателно подбира обкръжението си. Елементарните, груби хора ви отблъскват. Предпочитате да имате малко познати, но това да бъдат хора със стил и вродена класа. Обожавате романтичните, изискани вечери в луксозни ресторанти, а класическата музика ви действа пречистващо.

Съвет: Тъй като момините сълзи не цъфтят целогодишно, то всяка сутрин вдъхвайте ароматна есенция от това цвете. Ще ви помогне да намерите мъжът на мечтите си и да държите далеч враговете и завистниците си.

5. Жасмин
 Няма друго цвете с толкова опияняващ аромат, като жасмина. Той е считан за цветето на влюбените. Неговата структура се състои от 5 венчелистчета, а числото 5 символизира страстта и секса.
Вие сте изключително чаровна личност, не оставяте никого безразличен. Обичате любовта и често се влюбвате, но бързо се разочаровате. Най-вече от липсата на романтика и нежност от страна на партньора. Ако намерите половинката си в живота, обаче, разцъфтявате в цялата си прелест, огненост и страст.

Съвет: Хубаво е да имате в дома си жасмин, както и да използвате парфюм с такъв аромат. Това ще подсили чара и късмета ви.

6. Лале
Съгласно легендата, лалето е родено от сълзите и кръвта на млад юноша, проляти заради несподелена любов към красива девойка.
Вие мечтаете, ако не за идеален, то поне за хармоничен сантиментален живот, а лалето символизира именно, това което е типично за вас: чувственост, отдаденост, склонност към идилия.

Съвет: ако нямате възможност постоянно да сте обградена от свежи стръкове на това цвете, купете си картина, изобразяваща лалета и дръжте в себе си снимка или календарче с тези красиви цветя. Това ще ви помогне да осъществите по-лесно мечтите си.

7. Орхидея
Прекрасната орхидея е знакът на хармонията, емблема на духовното съвършенство и плодородието. Символизира и двата пола - мъжкият и женският едновременно. В древността, дамите са хапвали по стрък орхидея, за да избегнат безплодието.
Вие сте уникална жена - можете чудесно да се справяте с всички трудности в живота и сама, но без това да се отрази на типичната ви, вродена женственост. Имате много приятели и от двата пола и хората често се допират до вас за ценен съвет или помощ.

Съвет: Започнете да отглеждате орхидеи, това ще ви помогне да постигнете духовно съвършенство и ще укрепи психическото и физическото ви състояние.

8. Хризантема
Това цвете с жизнерадостните си, ярки цветове е символ на дълголетието и доброто здраве. Неговите листенца се използват в билковата медицина за пречистване на организма.
Вие сте динамична, обичаща живота личност. Около вас винаги има усмихнати хора и много веселие. Самотата и мрачното време ви подтискат неимоверно. Обожавате топлия сезон, разходките сред природата и позитивно настроените хора.

Съвет: тъй като сте положително настроен, енергичен човек, около вас постоянно трябва да има букет от хризантеми, поставени в прозрачна ваза. Това ще ви зарежда емоционално и ще ви помогне да преодолявате по-лесно физическата и психическа умора.

9. Циклама
Плиний Старши, древно-римски учен е съветвал хората да засаждат около дома си циклами, за да се защитят от зли очи. А Теофраст, един от първите ботаници на Древна Гърция е говорил за необходимостта тези цветя да бъдат поставяни непосредствено близо до леглото, защото възбуждат чувствеността и у мъжете, и у жените.
Вие сте жена, която се увлича от древната история, от мистичното и необяснимото. Изключително любознателна и магнетична. Обичате да пътувате и да прекарвате времето си в приятна компания от хора, които са нетрадиционалисти и от които можете да научите нещо. Сивотата и липсата на информация ви подтискат.

Съвет: ако отглеждате циклами в дома си, това ще ви помогне да подсилите вродената си интуитивност и харизматичност.

Да разгадаем характера според формата на ноктите

Роклите на Atelier Versace - Сексапил, Женственост и Класа

Източна красота. Изкуството на макияжа

Плащат ли мъжете сметката в днешно време?

Какви цветове ми отиват? Определи своя цветотип!

Шоколадови обувки - Апетитно модно изкушение

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign