Пълен годишен хороскоп за 2010

Всяка година с нетърпение очакваме да наближаването на 1 януари: Новата година ни носи нови надежди и планове. Струва ни се, че животът започва с един празен лист и ще успеем да бъдем щастливи. А знаейки какво ни предвещават звездите, ще можем правилно да организираме личната си стратегия за успех.
За повечето от нас 2010г. няма да се различава от предишните години:глобалните процеси често засягат само частично нашите лични възходи и падения. Независимо от това, общите тенденции интересуват всички хора. Какви ще са те за 2010г.?

Годината ще бъде изпълнена с напрежение, виновници за което ще бъдат тримата космически гиганти:Сатурн, Уран и Плутон. Отчасти тяхното влияние ние усетихме още в края на 2008г, а напълно ще се освободим от него през 2011г., и то с благополучна развръзка.
Негативното въздействие на далечни планети ще се усети активно през Юли, когато небесната ситуация ще се усложни със слънчево затъмнение. През този период може да настъпят катастрофи, смяна на властта, проблеми в икономиката. Решенията на политиците, взети в този момент могат да бъдат фатални.
През цялата година много от нас ще имат чувството, че светът не върви към добро, но въпреки всичко все още продължава да съществува, независимо дали от инерцията или от нещо друго.
Постепенно започва да се формира абсолютно ново мислене и отношение към живота, постепенно и незабележимо ще се променя и самата енергия на живота: Уран - планетата на революцията и новото начало, завършва своя цикъл, започнал през 1920г и започва нов. Миналото ни ще свърши малко по малко. Все повече и повече хората ще търсят нови начини на развитие.
Уран покровителства новите технологии и открития във всички области, така че годината обещава много и различни изненади. Възможни са и социални реформи, които да ни приближат до световния мир и справедливост.
2010г. е годината на Слънцето. Това означава, че ни чака разцвет на културата, за много творци ще настъпи "звезден час". През това време Юпитер в Риби обещава дългоочакваното възраждане на духовността. Благотворителността и дарителството ще намерят многочислени поддръжници.
Ако искате да попаднете в потока на промените, бъдете разумни, скромни и честни. Отворете сърцето си за новото, преразгледайте своите жизнени приоритети. 2010г. е отличен шанс да се включите в групата на тези, които ще градят бъдещето.
Не забравяйте, векът на безсмисленото потребителско отношение завършва, очакват ни нови идеи и цели!

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign