LivingColors на Philips - Смяна на цвета в интериора с едно движение

За почти 120 годишната си история компанията Филипс има с какво да се похвали. Докато някои правят ергономични подобрения, холандският производител разработва технологии и стандарти, с които определя развитието на електрониката и техниката за години напред. Сред изобретенията на компанията, с които улесняваме живота си ежедневно, са CD и DVD форматите, GSM, Wi-Fi и Mpeg стандартите, и не на последно място - дигиталната телевизия и радио. В историята са вече и символичните за времето си изобретения, като музикалната касетка и електрическата самобръсначка с ротационни ножчета, а напоследък все по-често използваме разработения заедно със Sony Blue-Ray формат.
Поредното предложение на Philips, наречено LivingColors едва ли ще е великата октомврийска революция в областта на домашната електроника, но определено има потенциал да оцвети сивото ежедневие или безличното обкръжение  на всеки. LivingColors  е второ поколение на представената преди няколко години лампа, която буквално може да смени цвета на стаята, в която се намирате, в зависимост от настроението, повода или просто за разнообразие.
Благодарение на 4 светодиода LivingColors може да пресъздаде повече от 16 милиона цвята с респектираща наситеност. Максимално улеснена за употреба, лампата има дистанционно управление, откъдето се задава цвят, наситеност, светосила или се стартира програма за автоматична смяна на цветове. Дизайнът е изчистен, вписващ се перфектно във всеки интериор, а материалите са достатъчно устойчиви, за да издържат повече от грубо отношение.

Hot Summer Home Decor

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign