Най-големите грешки на мъжете в секса

Никой не е безгрешен. Включително що се отнася до сексуалните изпълнения. Нормално е в началото на сексуалния си живот да си притеснен и непохватен, а с времето да ставаш все по-добър. Както се сещаш обаче, това не става с магическа пръчица, нито пък за една нощ. Затова е и тази статия – за да ти посочим най-честите грешки, които мъжката част от света допуска между чаршафите и така да ти помогнем да се усъвършенстваш.
Ето нашите най-големи НЕ-та:

1. Виждаш я, целуваш я, просваш я на леглото и готово
Не. Така не става. Това не е копче, което се натиска, както вече многократно сме казвали. Ако веднага се нахвърлиш на най-горещите й места, те така ще изстинат, че най-вероятно оттук нататък тя ще се стряска само при мисълта да си легне с теб. На теб може да ти е приятно още при първите целувки да пъхнеш ръка между краката й, но тя няма да е във възторг, честно.

2. Не знаеш как да я целуваш
Целувката е нещо много, много важно. В един филм даже казаха следното: „Целувката е толкова по-интимна от секса!” Доброто целуване прави преживяванията в леглото много по-интимни, чувствени и възбуждащи и за двете страни. Затова трябва да знаеш как да я целуваш. Не е приемлив вариант просто да напъхаш езика си колкото можеш по-дълбоко в гърлото й и да се опиташ да обходиш всичките й зъби, все едно си четка за зъби!

3. Отнасяш се грубичко с ерогенните й зони
Когато жената плъзне ръка към мъжкото място номер едно, господата предпочитат по-здравото пипане. При жените обаче не е така...
 Ако просто натиснеш клитора й със същата сила, която тя искаш тя да прилага на пениса ти, няма да стане. Вместо да я докараш до екстаз, най-вероятно тя ще изпита достатъчно голяма болка, за да те изрита от леглото с добре премерен ритник. Причината: клиторът е доста по-малък от пениса, а има два пъти повече нервни окончания от него. Той е единственият орган, който няма никаква друга функция, освен чрез него да се доставя удоволствие. Затова бъди нежен и техничен.

4. Не я галиш достатъчно
Вторият най-важен сексуален орган на жената е нейната кожа. (Първият е мозъкът й.) Няма чак такова значение къде точно я галиш – докосването ти може да й достави удоволствие, ако е в подходящ момент, придружено от съответните думи. Пръстите ти трябва да я докосват така, че тя да усети желанието ти – това определено ще я възбуди. С други думи, ако решиш да й направиш еротичен масаж, не прави същите движения, с които сменяш гума например.

5. Залепваш се за зърната й като бебе
Да, знаем, че е кеф. Но за нея в един момент става леко прекалено – все едно внезапно се е сдобила с кърмаче. Затова първо целувай останалата част от гърдите й и чак тогава нежно потупай с език зърната и около ареолите. Лесно ще разбереш дали това й харесва – по това дали издава звуци на удоволствие.

6. Хапеш ушите й, понеже знаеш, че са ерогенна зона
Това е така и действително някои жени обожават да ги целуват, галят и хапят по месестата част на ухото. Но не всички. Затова пробвай, виж дали й харесва и тогава прецени дали да продължиш.

7. Оставяш смучки на врата й...
Да, всички го правят… в тийнейджърските си години. След като вече си пораснал, това НЕ е добра идея.

8. Не си се избръснал, преди да си легнете
Ако в разгара на еротичните изпълнения тя усети как наболата ти брада „нежно” се търка в лицето й, това направо ще я очарова. Не само ще я одереш порядъчно, но и ще й оставиш червени белези, които да й напомнят за теб. Лошо – също като предишната точка.

9. Не си се изкъпал, най-вече в интимната област
Да, знаем, че това вече си го чувал, и все пак…
Просто няма жена, която да не загуби всякакво желание за секс, ако мъжът, с когото си е легнала, не е фен а личната хигиена. Много е важно да си чист и то навсякъде, особено в най-интимните райони – пениса. Както се сещаш, това е важно както за личното ти самочувствие, така и за евентуалното повторно посещение в спалнята на дамата.

10. Забравяш, че тя иска да я галиш
За това вече споменахме, но тук ще се спрем на друг аспект – докосването не е само дейност, която се прави в спалнята. Всякакви прегръдки, ласки и т.н. извън леглото я карат да си мисли какво ли ще й направиш, когато останете сами. И да чака с нетърпение. Затова докосвай я винаги, когато ти се удаде случай, не само като част от любовната игра. Е, не прекалявай с публичното докосване, ако тя се противи – все пак идеята е и на двамата да ви е приятно.

11. Опитваш се да пъхнеш ръце под дрехите й, преди тя да е готова за това.
Това е сигурен признак за неумелост, характерна за тийн годините, когато единственото, което искаш, е да я съблечеш и да стигнеш до същината. Просто защото така се повишава собственото ти мнение за способностите ти в леглото.
Затова не бързай, остави нещата да се развият сами. Преди да плъзнеш ръка в бикините й, пипни плата, погали я през него. Чак след това можеш да пъхнеш пръсти на интимното й място. За нея очакването на същината е много по-еротично от директното нападение на вагината й.

12. Хвърляш презерватива на пода.
Какво да ти кажа, това не е много подходящо действие веднага след секс. Бъди чист и прибран – в много кутийки с презервативи има специални найлонови пликчета за тази цел. Салфетка също е вариант. След това – в коша.

13. Когато й правиш орална любов или я задоволяваш ръчно, се нахвърляш направо на клитора.
Както вече неведнъж е ставало дума, повечето жени го намират за чисто и просто дразнещо. А ако прекалиш с натиска, ще е направо ужасно неприятно. Първите ти ласки би трябвало да са насочени към срамните устни и около тях и чак когато тя е достатъчно възбудена, можеш да се отправиш към клитора. НО дори и да е възбудена, лекото докосване на долната част на клитора може да й бъде по-приятно от натиска директно на главичката му.

14. Спираш точно тогава, когато тя би искала да продължиш на всяка цена.
Жените често напълно се забравят в своето удоволствие и затова забравят да дават знаци, което за мъжете е много объркващо. Затова, дори просто да си лежи тихо, без да те насърчава с думи, това може и да значи, че й харесва това, което правиш. Ако не ти подсказва словесно, тя ще ти дава други знаци – ще притиска вагината си към теб (без значение дали в момента правите секс, ти й правиш орална любов или я галиш с ръце) и ще показва, че иска още и още. Тези знаци НЕ са отдръпване, извиване и т.н., които показват, че би предпочела в този момент да е някъде другаде, правейки нещо друго.

15. Събличаш я непохватно.
И така, ето едно основно правило: НЕ си длъжен да махаш сутиена й с една ръка, докато я прегръщаш и целуваш. Нещо повече – добре е изобщо да не пробваш. Повярвай, тя самата НЕ го слага по този начин. Остави я сама да свали дрехите, които намираш за по-сложни, и ако решиш да помагаш, сваляй дрехите нежно и чувствено, а не като се опитваш да разкъсаш всичко.

16. Събличаш себе си непохватно. И сваляш чорапите си, след като си свалил бельото си.
Нищо не е по-смешно (и даже патетично)освен може би чисто гол мъж с чорапи. Факт.

17. Очакваш тя да се обръсне заради теб
Може да харесваш бебешко гладката кожа около вагината й, когато тя е махнала оттам всички косъмчета. Но на нея може да не й харесва по някаква причина или да й причинява някакъв дискомфорт. Ако искаш да е гладка, кажи й го внимателно. Ако тя откаже, приеми го.

18. Пъхаш пръст във вагината й, преди тя да е готова.
Като цяло, на жените им харесва да проникваме в тях също толкова, колкото и на мъжете им харесва да го правят. Което е чудесно. НО тя го иска само тогава, когато е готова, т.е., когато е достатъчно възбудена, за да й хареса.
Ако си играеш с клитора й, рано или късно тя може да поиска един или два пръста във вагината си. Ако ще го правиш, внимателно и първо само с един пръст. Можеш и да пробваш да намериш G-точката й. Ако искаш да пъхнеш още един пръст, трябва да си сигурен, че първият й харесва. И не прекалявай – повече от два пръста просто е много!
Освен това не притискай повече, отколкото трябва – идеята не е да й причиниш болка.

19. Проникваш в нея, без първо да я попиташ
Явно има нещо между мъжете и тъмните влажни места! Просто имай предвид, че тя решава кога го иска, и не настоявай. Това важи особено много за всички дейности, които включват поставяне на пениса ти в позиция, удобна за проникване, и приплъзване на въпросния орган без нейно съгласие – с думи или по друг начин. Е, това не означава, че винаги трябва да питаш „Искаш ли да ти го вкарам?”, макар че ако го кажеш, гледайки я в очите, може да бъде направо романтично (понякога!!!).

20. Мъчиш се да уцелиш вагината й
Това е сексуален ужас за всяка жена. Ако по някаква причина не можеш да проникнеш в нея, не се преструвай, че знаеш какво правиш и не продължавай да опитваш с ентусиазирана упоритост. Просто я помоли да ти помогне, да хване пениса ти с ръка и да го сложи там, където трябва. Това ще ти спести не само неудобството, а и доста време!

21. Не мислиш за нейното удоволствие
След като вече си в нея, всичко ти се струва ОК, най-трудната част с любовната игра и т.н. е минала и само остава да се кефиш? Ами, не. Трябва да имаш предвид, че в началото тя най-вероятно ще предпочита по-бавни и по-плитки движения и ще е на седмото небе, ако от действията ти се вижда, че знаеш какво правиш. Иначе казано, бъди внимателен и нежен в началото, а после премини на по-силни тласъци, щом тя е готова за тях.

22. Очакваш тя да е във възторг от кучешката
Да, всички харесваме тази поза. Но това не означава, че на всички жени им харесва – тя може да не харесва дупето си, позата може да я кара да се чувства като сексуален обект или пък може да й се струва, че при нея контактът между двама ви е прекалено малък (все пак лицата са доста отдалечени).Ако наистина много искаш да го направите така, обясни й какво ти харесва в тази поза. НО го направи внимателно, в никакъв случай грубо. Кажи й например, че много ще ти хареса да гледаш дупето й, докато правите любов. Има вероятност да я убедиш и отвреме навреме да се съгласява да го правите така, дори и да е само на рождения ти ден.

23. Тласъците ти са прекалено силни
Ако си по-надарен или ако нейната вагина е по-малка и ти се увлечеш в силни и дълбоки тласъци, има голяма вероятност да засегнеш шийката на матката. Което със сигурност ще я накара да закрещи, но не от удоволствие!

24. Свършваш много бързо
Не всички мъже могат да издържат достатъчно, за да задоволят жената по време на вагинален секс и стимулация на G-точката. Вариантите са два – научаваш се как да се контролираш, четеш и т.н. и се научаваш как не просто да я задоволиш, а да го направиш добре! Ако не ти се чете, просто пробвай да издържиш достатъчно, за да получи и тя поне малко удоволствие. Но първият вариант има едно съществено предимство – определено повишава коефициента ти на добър любовник!

25. Ако вече си свършил, а тя не е, не знаеш какво да правиш
Запомни – жената трябва да свърши първа. За дамите това е по-труден и по-дълъг процес, отколкото за мъжете, и те трябва да сме наясно с този факт. След като мъжът свърши, той поне за известно време не е на вълна секс. Затова, ако фалът вече е станал, ти си готов, а тя не, трябва да се реваншираш – с ръка или с уста. Можеш и да го направиш преди още да проникнеш в нея – така тя ще е получила своето удоволствие и ти няма да се притесняваш кога ще свършиш. Едно е важното – не бъди от мъжете, които приключват въпроса с няколко тласъка, закопчават си панталоните и си отиват, оставяйки жената незадоволена. Това поведение просто не е подходящо за разумно двукрако същество.

26. Другата крайност
Ако имаш обратния проблем – трудно ти е да свършиш по време на акта, – може би е добре да се консултираш със специалист. Иначе рискуваш жената до теб (или под теб) да успее да разгледа всеки сантиметър от тавана на стаята ти, докато правите секс, както и да причиниш неприятни усещания на вагината й.

27.Питаш я дали й е харесало
Това не е реплика на уверен в себе си и своите сексуални умения мъж. Ако все пак настояваш за информация, пробвай с друг подход – попитай я кое от две неща, които си направил, й е харесало повече. Така ще получиш малко яснота по въпроса.

28. Тя иска
орален секс, ти не й го даваш
Това не е много чест проблем, защото като цяло мъжете харесват да правят орална любов на жена. Разбира се, ако тя е достатъчно голям фен на хигиената… Ако има някакъв подобен проблем, пробвай да си вземете душ заедно преди секс. А ако просто не ти се занимава с това да й правиш орална любов, тогава съветите ни нямат голям смисъл.
29. Тикаш главата й към пениса си
Най-просто казано, тя или иска да ти прави свирка, или не. Да се опитваш да я накараш да направи нещо, което не иска, е меко казано неучтиво. Ако не си наясно дали иска или не, а моментът според теб е идеален именно за това, кажи й, че го искаш и че това ще ти достави огромно удоволствие. Така имаш много по-голям шанс за успех, отколкото ако я хванеш за врата и изпробваш метода на силата!

30. Опитваш се да я накараш да го лапне целия
Да, и за това знаем, че е хубаво, но и за това трябва да си внимателен. Възможно е тя просто да не може да включи и гърлото си в заниманието, най-малкото от страх, че ще се задави. Пък и основната част от удоволствието на оралния секс са действията на езика й по главичката на пениса, за което гърлото й не е нужно. Затова, докато тя е там долу, недей да натискаш главата й. Използвай ръцете си само за да я галиш по косата – този контакт с теб ще я накара да се старае още повече.

31. Държиш главата й, докато тя ти прави орална любов
НЕ дръж главата й и НЕ я движи нагоре-надолу в ритъма, в който ти е приятно – това няма да я зарадва особено. Тази техника е по-скоро любима на героите от порнофилмите, отколкото признак на добри обноски в леглото.

32. Свършваш в устата й, без да си я попитал дали е съгласна
Вкусът на спермата не е приятен за всички жени. Затова е напълно възможно тя да не иска да се изпразваш в устата й. В този случай изходът е да я помолиш да продължи до последната минута и в момента хикс да й кажеш, че свършваш или просто леко да я избуташ от себе си. Удоволствието за теб ще е същото, а на нея няма дай се налага да се дави или да плюе. А може и да я помолиш да продължи с ръка. Тук е мястото да споменем, че вариантът просто да забравиш да й кажеш, че свършваш, НЕ е приемлив.

33. Мислиш, че порнофилмите представят реалния живот
Накратко – има една голяма разлика между порното и действителността. Порното не действа добре на мъжкото самочувствие. Истинският живот обаче го повдига, нали?

34. Пускаш й хардкор, без да я попиташ дали й харесва
За теб може да е супер възбуждащо, но това не значи, че и за нея е така. Причините могат да бъдат много, включително и че според много жени порното не е много любезно към техния пол. Затова първо попитай. Освен това, ако искаш наистина да й хареса това, което ще й пуснеш...
Освен това, ако искаш наистина да й хареса това, което ще й пуснеш, избери нещо със сюжет, даже с малко романтика. Може и да е еротика, а не порно. В този случай ще задоволиш както сексуалността, така и емоциите й.

35. Извиняваш се за размера на пениса си
Недей да се извиняваш, че не си точно копие на актьорите от порнофилмите! Защо ли? Ами защото размерът е доста по-важен за нас и егото ни, отколкото за жените – 98% от тях предпочитат чувствителен и нежен любовник пред жребец с голям пенис. Е, ако си попаднал на жена от останалите 2%, тогава може би трябва да се преориентираш към по-големия процент.

36. Отговаряш честно на въпроса какво беше предишното ти гадже
Тук прилагаме един пример – ако една жена те попита дали дупето й е прекалено голямо, винаги ли казваш истината? Същото е и с предишните връзки. И така: жената, с която си в леглото СЕГА, е най-прекрасната, най-сексапилната и най-възбуждаща жена, която някога си виждал. Тя може и да не вярва на такива приказки, но, повярвай, това е, което иска да чуе.

37. Питаш я дали е съгласна приятелката й да се присъедини към вас в леглото
Тройките могат да бъдат забавни. Но също така могат да причинят ревност и да разстроят единия от двойката, който изведнъж осъзнае, че не иска друг човек да пипа партньора/партньорката му. Както сам се сещаш, тази ревност най-често се среща при жената. Затова, решиш да поставиш подобен въпрос, трябва да си много, много сигурен, че знаеш какво правиш.

38. Караш я да върши цялата работа
Позите трябва да са разнообразни, така. Ако всеки път, щом си легнете, я караш да застава отгоре, това не е разнообразие. Затова сменяйте позите, забавлявайте се и полагайте еднакви усилия. Това не важи само за позата, когато тя е отгоре – която и да е поза не трябва да става единствената, това ще отегчи и двама ви.

39. Опитваш се „без да искаш” да влезеш през задния вход
Порното и разни писания в Интернет са доста заблуждаващи относно броя на двойките, които са пробвали анален секс. Те всъщност не са толкова много. Ключът тук, както и при всичко в леглото, е и двамата да искате да го пробвате. Ако се преструваш, че целиш ануса й погрешка, тя няма да реагира добре, повярвай. И ако се опиташ да й обясниш, че просто не си искал да я питаш за указания, тя няма да се хване. Дори да си от мъжете, които не питат в никакви ситуации и предпочитат да се въртят в кръг, търсейки някоя уличка, вместо да помолят за помощ.

40. Когато правите секс, ти снимаш
Това за нея означава, че човекът, който държи снимките или филмчето – ти, – има власт над нея. Ако и двамата сте навити, можеш да пробваш друго – да свържеш камерата си с телевизора, без да записваш. Така ще изпитате тръпката да се гледате, докато правите секс, без да се притеснявате, че след време някой друг също може да гледа шедьовъра.

41. Всеки път един и същи филм
Колкото и да обичаш пица, не би я ял всеки ден, нали? Същото е и при секса, и за двамата партньори. Една и съща поза всеки път, колкото и да ви харесва, няма как да не ви омръзне. Еднообразието в леглото води до скука, предвидимост и в крайна сметка унищожава всяка страст.
Нещо повече, пробването на всяка нова поза е невероятен момент и за двама ви, дори и пробата да не е много успешна. Това е така, защото при различните позиции пенисът и вагината се стимулират по различен начин, на различни места и с различен натиск. Всеки предпочита ресторант с богато и разнообразно меню, нали?

42. Романтика? Какво беше това?!?
Жените са романтични същества и всеки мъж, който пренебрегва този факт, е в дълбока грешка. Освен това, романтиката не е нещо, с което трябва да се примириш (все едно да стиснеш зъби, докато ти бият инжекция), само и само за да получиш секс. Защото тя може да достави удоволствие и на теб – все пак любовната игра, прелъстяването и „спечелването” на жената ни доставят усещане, че сме се справили с някаква трудна задача. А този процес няма как да мине без малко романтика.
Заедно сте от много време и романтиката сякаш не е същата? Всичко зависи от вас. И от теб – ако успяваш, дори след като двамата сте заедно дълго време, да бъдеш романтичен поне отвреме навреме, това не само ще подобри емоционалната страна на връзката, но и ще ти осигури редовен и страстен секс.

43. Шляп по задника!
Може би идеята да я нашляпаш ти изглежда много възбуждаща, но тя може и да не е на твоето мнение. Ако си решил да я пробваш, опипай почвата с няколко по-леки пошляпвания, а НЕ с тежък шамар, който ще остави червени петна по задника й за дни напред. Така, пробвайки по-лек вариант, по реакцията й ще прецениш дали и на нея идеята й изглежда толкова еротична, колкото на теб. Освен това, ако минеш направо на сериозното напляскване, много вероятно е да получиш подобаващ шамар в лицето… или пета в топките…

44. Секс по филмче
Порнофилмите НЕ са отражение на реалността и ние трябва да се примирим с това. Затова не копирай това, което те показват. На тези филми им липсва нещо доста съществено – внимание към жената.

45. Време е да пристъпим към ануса…
Доста жени нямат нищо против, ако мъжът включи ануса им във форплея (а и след него). Ако пръстите ти в този момент се занимават с клитора и вагината й, идеята да стимулираш ануса не е никак лоша. Можеш да пробваш такава стимулация с един пръст, докато с друг стимулираш G -точката.Всичко това може да я накара да забрави къде се намира, особено ако е близо до оргазма.
НО ако все още не е достатъчно възбудена, аналната игра няма да й хареса особено! Нещо повече, ако не й харесва такава стимулация, вероятно възбудата й ще падне далеч под нулата. При всички случаи най-безопасният вариант е предварително да я попиташ дали този тип стимулация й харесва.

46. О, да! (Как са ушите ти, скъпа?)
На всички мъже им харесва, когато жената стене от наслада. Тя едва ли има нещо против и ти да го правиш, но… с граница. Ако си върху нея и устата ти е до ухото й, оглушителните крясъци, когато свършваш, едва ли ще й харесат. Т.е., ако си от мъжете, които обичат да уведомяват съседите, че свършват, може би е добра идея във въпросния момент да заровиш глава във възглавницата. Или да си готов веднага след това да я заведеш на оториноларинголог (уши, нос, гърло)…

47. Да говорим мръсотии!
За повечето хора мръсните приказки в леглото добавят към възбудата и това е чудесно. НО първо разбери дали на нея това й харесва и чак тогава започни да го правиш. Ако досега не сте си говорили мръснишки думички по време на секс, предложи й тя да ти каже нещо следващия път, когато сте между завивките. (Така ще разбереш къде са границите й.) И не се изненадвай от нещата, които ще чуеш – нали знаеш, че тихите води са най-дълбоки…

48. Нека да легна върху теб…
Истинският джентълмен е джентълмен и в леглото. А да легнеш върху нея, без да се подпираш никъде, и така да стовариш цялата си любов – т.е., ТЕЖЕСТ – върху нея не много джентълменско. Затова винаги, когато ти си отгоре, се подпирай на нещо – лакти, колене, каквото и да е!

49. Свършваш върху нея, без да я питаш дали има нещо против
Да свършиш между гърдите й, на корема или малко по-надолу може да ти изглежда невероятно възбуждащо, но преди да го направиш, поискай и нейното мнение. Много е възможно тя да види целия процес не като нещо еротично, а като прелюдия към чистенето и прането, които ще са необходими, след като станете от леглото.

50. Секс, оргазъм и такси за вкъщи
Гушкането след секс може да изглежда на някои от мъжете като губене на време, но жената има нужда от него и това си е. Нещо повече, ако искаш да се наредиш в топ три на най-безчувствените и невнимателни кретени, които тя е срещала, можеш спокойно да станеш след секса, да се облечеш и да си заминеш.
Жените имат нужда от повече време, за да се успокоят след оргазъм, отколкото ние. За нея това са няколко специални мига, в които тя се чувства близо до партньора си. Именно тогава тя има нужда да знае, че е специална, че е обичана и обожавана от мъжа, с когото току-що е споделила нещо толкова ценно и интимно.
Затова, колкото и неотложна работа да имаш, отдели половин час, за нея. Дори да нямаш намерение да останеш при нея цялата нощ, прегърни я и остани поне малко.

51. Война на чистотата!
Освен чувства, техники и т.н., сексът включва още нещо съществено – голямо количество течности. Бъди върха на чистоплътността и кавалерството, като просто имаш на лесно място пакетче кърпички, може и мокри. Ако не сте използвали презерватив и сте у вас, предложи й кърпа, за да се почисти. А най-добре, ако имате време, просто се изкъпете заедно.
Това беше серията най-големи грешки на мъжете в леглото. Ако имаш коментар, мнение или предложение, което ще допълни списъка, пиши ни!

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign