10 Правила За Перфектен Стрийптийз

Мъжете обичат да гледат стриптийз. Някои са склонни да дадат луди пари само, за да погледат как една жена бавно сваля дрехите си.

10 Правила за перфектния стрийптийз:
1. ( абсолютно задължително ): Не му позволявайте да ви докосва нито с ръце, нито с устни, с нищо! Вие него - да, но той трябва да се задоволи само с въображението си.

2. ( абсолютно задължително): През цялото време го гледайте в очите.

3. Приглушена светлина. Можете да запалите много свещи ( много, не само една). Пламъчетата ще играят по кожата ви и ефектът ще е наистина поразителен.
Внимавайте, когато хвърляте дрехите си, да не се наложи да прекъснете представлението заради пожар.

4. Отидете на солариум или на плаж, с лек тен ще имате по-добро самочувствие. Сложете си гланц за устни, намажете цялото си тяло с мляко или лосион с лек блясък.
Малко руж около зърната на гърдите ви ще ги откроят още по-добре, съветват специалистки.


5. Планирайте добре представлението. Най-добре е, ако всичко изглежда такa сякаш  идеята ви е дошла съвсем спонтанно. Само трябва да изглежда така. Задължително е да се подготвите добре предварително, особено ако ще ви е за първи път. Ако се съмнявате в себе си ( не, че има за какво), можете да си направите репетиция пред огледалото.
Облечете нещо, в което да се чувствате секси или още по-добре бельо, което ви е подарък от него. Колкото до горните дрехи зависи от сръчността ви, но трябва да признаете, че рокли с цип на гърба не са много удобни за сваляне... Риза, сако и пола може би е идеалната комбинация. Високите обувки и чорапите с жартиери са задължителни.

6. Не бъдете роб на реда. Идеята на стриптийза е небрежно да разхвърляте дрехите си насам-натам.
От само себе си се разбира, че ако след свалянето на всяка дреха я сгъвате прилежно и я оставяте на мястото й, няма да се получи.

7. Съблазън - това е думата, която не трябва да излиза от главата ви през цялото време. Включете целия  арсенал от еротични движения, походка и погледи.

8. Вашите ръце са неговите ръце. Докосвайте се така, както той би ви докоснал - дали невинно или по-дръзко, решавате вие.

9. Стъпвайте на пръсти. Така силуетът ви ще се издължи визуално и ще изглеждате много по-елегантно.

10. Изберете подходящата музика. Класическите парчета са “You can leave your hat on” на Джо Кокър и “She’s got the Jack” на AC/DC, но ви препоръчваме да не ставате жертва на клишетата...


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign