Подарък за всяка зодия


Естетическият вкус и темпераментът на всеки зодиакален знак определят и кои са любимите му подаръци. С какво можем да зарадваме нашите приятели и любими според зодиакалния им знак?


Овен


Най-важното е подаръкът му да е опакован в хубава, лъскава хартия. Идеални подаръци за мъжете могат да бъдат декоративен самурайски меч, инструменти, стикове за билярд. Би му харесал и бележник с надпис:"Какво искам да направя!", тъй като обича промените. Модно облекло или накити пък биха зарадвали жените. Някои от представителите на зодията Овен са склонни да напълняват, затова подходящ и полезен подарък за тях е някакъв спортен артикул.

Телец

Той би се радвал на хубаво холандско сирене или голям шоколад, опаковани в красива кутия. Ако Телецът ви е особено близък, може да го възхитите с последен модел прахосмукачка. Той обича помпозните и дълготрайни вещи и впечатляващите на вид и вкус деликатеси. Обожава черния хайвер и шоколадовите бонбони. Във всичко търси превъзходното качесто: ако е вино, трябва да е най-хубавото. Чудесен подарък за него може да е играта "Монополи" или чаша за кафе с името му.

Близнаци

Подходящи за представителя на зодия Близнаци са най-различни дреболии, които обаче сте опаковали грижовно и старателно, без да забравяте панделките. Би се радвал на плочи или дискове с качествена и приятна музика, запалки, химикалки, книги, тефтерчета, ароматна свещ или календар...Важно е всичко да е в пъсти цветове. Лесно е да бъде накаран да се почувства щастлив, така че изборът на подарък не е голяма трудност, стига да не забравите рождения му ден.

Рак

Старинен свещник или бонбониера ще го накарат да изпита истински възторг. Бонбони и сладкиши също ще го зарадват. За него вещите имат особена сила. Затова, ако се е провинил пред любимите си хора, обикновено им прави подаръци. Ако съпругата Рак например си е поживяла весело, докато мъжът й е в командировка, тя ще го посрещне с целувка и усмивка, с почистена къща, ще сложи любимото му ястие на масата, когато той се върне.

Лъв

За него е много важно подаръкът да е опакован в блестяща хартия с ярка панделка. Особено ще го възхити, ако види името си, изписано с големи букви. Топли обръщения от рода на :"За скъпия,обичания, уважаемия,незабравимия....", го трогват най-много. След тези сантименталности Лъвът ще бъде "разтопен" анпълно, ако извади от опаковката един великолепно изработен по поръчка дървен стол (още по-добре, ако е подобен на трон) или малък сглобяем дървен замък.

Дева


Представителят на тази зодия ще оцени грижливо опакования подарък, на който е добре "случайно" да е останал етикетът. Девата ще се възхити и на дреболийка, но ще копнее за нещо ценно.Много нейни приятели ще се хванат на въдицата и редовно ще я "изненадват" с календарчета, картички, кутийки, джобни ножчета и кафемелачки. Притеснителната Дева показва колко е зарадвана, но за да е истински щастлива, трябва да й поднесете скъп и истински подарък, за който отдавна мечтае.

Везни

Кутия шоколадови бонбони и букет цветя са много добро начало за родените под знака на Везните. Партньорът или приятелят им ще ги изненадат най-много, ако ги отведат в своя апартамент и там те открият специално приготвени за тях подаръци.Особено ако те са романтични и вълнуващи. Можете да се справите с дилемата какво харесват представителине на Везните, като им предложите да решат "труден" за вас проблем: с какъв подарък да зарадвате свой приятел. Така ще бъдете улеснени в избора си с какво да трогнете самите тях.

Скорпион


Обича странно опаковани подаръци, за да се прибере вкъщи и тайничко да ги разопакова. Истински благодарен ще е например на последен модел слънчеви очила. Много обича да има подарък, който никой друг не притежава. Допада му и такъв, който ще го накара да се почувства силен - старинно оръжие. Някои Скорпиони обичат странни подаръци като наръчник за магия, змийска отрова или брилянт на прах.

Стрелец

Най-доброто, което може да се измисли за него и което ще го направи истински щастлив, е организирано пътуване някъде. Добре ще бъде до хотела да има игрище за голф или казино и разкошен, но не прекалено скъп ресторант. Би се зарадвал също на книги с философска или религиозна тематика, както и на фотоалбум със снимки от екзотични места. Характерно за неговата откровеност е, че ако не е очарован от подаръка, веднага ще каже нещо от рода на: "Веднъж имах подобно нещо, но.."

Козирог


Най-чудесната изненада за него би била модерна стилна мебел за офиса. Както и подобаващо и тържествено връчена карта за почетно членство в някое важно дружество или клуб. Но и химикалка "Паркър" би му харесала много. Неговите близки и приятели не трябва да забравят, че той не обича дреболиите и предметите с краткотраен живот, а само сериозните и стойностните.

Водолей


Много от тях ще оценят връчения "Джони Уокър" и ваучер, с който да си изберат джунджурия от магазин с разни чудновати неща. Добра идея е да опаковате подаръка във виолетова или лилава хартия с небрежно завързана черно-сребриста панделка. Водолеят ще бъде истински щастлив да може да се похвали и покаже на всички подаръка си, а после да го сподели с приятели. Жените обичат модерни шапки с широки периферии, както и книги по астрология.

Риби

Романтичен и фин подарък, опакован в пастелни тонове, дискове с приятна музика,фотоапарати, а запаленито по музика - модерна CD уредба, и Рибите ще бъдат на седмото небе. Жените ще се възхитят и от лунен камък в сребърен обков или друго сребърно бижу.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign