Ориенталски разкрасяващи процедури в SPA-комплекс La Mamounia, Мароко


Създаден под влиянието на най-добрите традиции на Изтока и особено на Мароко, SPA-комплексът La Mamounia ви кани на пътешествие в света на лукса и комфорта.
La Mamounia произвежда собствена фирмена продукция, използвайки в своите средства естествените, природни ресурси на Мароко: известното арганово масло, ароматизирана портокалова вода, благоуханна, бледа роза, черен сапун и глина GHASSOUL.
Глината GHASSOUL е минерална глина, добивана в Атласките планини на Мароко. В продължение на много векове мароканските жени я използват като естествена, нежна грижа за кожата и косите си. Тя може да се прилага самостоятелно или в съчетание с натурални масла или розова вода, за да придаде на кожата лек, приятен аромат.
Широко известният в целия свят черен сапун твори истински чудеса на 100% от растителни смеси, без семките и прави кожата копринено мека и гладка. На външен вид представлява тъмна, мазна маса, а при смесването му с вода става маслено-лепкав. Това е абсолютно натурален скраб, който почиства епидермиса от мъртвите клетки, способствайки подмладяването на кожата. Тъй като основният компонент, съставящ черния сапун е зехтинът, той спокойно може да се прилага и върху лицето.
SPA-комплекс La Mamounia предлага и съвременни средства, грижещи се за тялото и лицето, като висококачествените продукти на Shiseido, които от 130 години използват само най-добрите технологии при производството на козметичната си продукция. Уникалният метод QI съчетава стимулирането на точката "цубо" със западните техники за масаж: всяка процедура от този тип включва не по-малко от 300 масажиращи движения.
А от традиционните източни продукти е представена линията marocMaroc. Козметичните средства имат приятен аромат, нежна текстура с кехлибарен оттенък и позволяват напълно да се потопите в света и тайнството на източните SPA-ритуали. Линията marocMaroc разказва по свой начин за Мароко, където разкрасяващите ритуали имат хилядолетна история, а достигането на съвършенство се крие в благоуханието на розите, нежния аромат на бадеми, меките пари на Хаммама и ефирното аргоново масло.
Официален сайт : http://www.mamounia.com/fr/index.php

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign