Спирала със стволови клетки, която увеличава растежа на миглите - от Lancome

При работата си върху създаването на спирали за мигли, учените от Lancome откриха нови възможности на стволовите клетки.
Оказва се, че във всяко косъмче от миглите има стволови клетки. Те отговарят за дължината, плътността и жизнеността на ресниците ни. Ако активността на тези клетки се понижи, миглите стават слаби и редки. Но сега такива неприятности надали ще се случат: в Lancome изобретиха специален комплекс, оптимизиращ работата на стволовите клетки в миглите. Той е включен в състава на новата спирала за мигли Hypnôse Precious Cells, която увеличава дължината, плътността и гъстотата на ресниците. Всеки ден Hypnôse Precious Cells подсилва растежа на миглите: израстналите косъмчета запазват дължината и обема си максимално, докато новоизрастващите станат максимално забележими.
Спиралата се отличава с кремообразна консистенция и спираловидна четчица, разработена специално за характерната текстура на туша. Тя се нанася идеално лесно от корените до самите краища на миглите, мигновено ги укрепва и разделя, като им придава максимален обем.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign