Как да направим любовен амулет

Ако древните египтяни са използвали всякакви амулети практически постоянно, то съвременните хора обикновено правят избора си между три разновидности: астрологически, привличащи късмет и любовни амулети. Откакто съществуват талисманите, само най-мощните и ефективни амулети са издържали на проверката на времето. Те са използвани и до днес.
Един от най-могъщите е тюркоазът. Говори се, че този камък е способен да "излекува" всяка любов и да премахне всякакви неудачи. Достатъчно е само талисманът с тюркоаз да е в пряк допир с кожата Ви, а самият камък да е необработен. Подходящ вариант са и пръстените, обеците или гривните.
За ромите, един от най-могъщите сексуални амулети е бобът. Те го използват в качеството на материал за украшения или дори просто носят няколко зрънца в джоба си.
Още от древността са използвани и любовните амулети анаграми, които незабележимо подтикват любимия човек да отговори с пълна сила на чувствата на притежателя на талисмана. Анаграмата е най-силният привличащ амулет. Украшенията с изображение на богинята Венера носят щастие в любовта, и хармония в съпружеския живот.
Но като цяло любовен амулет може да бъде практически всеки предмет, който сте изработили саморъчно, мислейки през цялото време за любимия човек и това, за което копнеете. Предлагаме Ви няколко от най-мощните символи и руни, привличащи любов - разгледайте ги и изберете този, който Ви е грабнал от пръв поглед. Прерисувайте го на чист бял лист, като през цялото време мислите за любовните емоции, които желаете да получите. След това старателно сгънете листчето под формата на равнобедрен триъгълник и го увийте плътно в тиксо. Носете амулета винаги близо до кожата си. Съвсем скоро ще се убедите в силата му. Успех :)

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign