10-те фрази, които карат мъжете да "изтръпват"

В определени ситуации мъжете са изключително раними и... страхливи същества. Понякога са достатъчни две-три изречения и силните ни половинки са на път да получат сърдечен пристъп.Кои са те?
1. Кога ще се оженим?
Ако той знаеше отговора на този въпрос, вие вече щяхте да сте женени. Мъжете не обичат да се избързва с това питане и всякакви намеци от Ваша страна не само, че няма да Ви приближат към мечтаната цел, но и ще предизвикат силното му раздразнение.
2. Не искаш ли да дойдеш с мен да се разходим по магазините?
Разбира се, че не иска. Така зададен, въпросът предизвиква у него асоциацията, че Вие искате да загубите целия си ден (а и неговия), обикаляйки от магазин на магазин, без никаква конкретна цел за покупка, а просто ей така, и самата мисъл за това го побърква. А дори и да имате конкретна цел, разходката из магазините, определено не е от нещата, които той умира от желание да прави.
3.Не забелязваш ли в мен някаква промяна?
Направила си малко "чудо" с визията си! Оскубала си по различен начин веждите си? Използвала си нов оттенък червило? Сменила си нюанса на боята за коса? Мъжете не обичат да напрягат мозъка си само, за да изяснят, че сте си сложила нова спирала, увеличаваща обема на миглите с 256% , те разсъждават така: "промяна" = "очебийна разлика".
4. А ти как мислиш...
Причината, поради която мъжете се боят от този въпрос е неговата абсурдност. И работата не е само там, че обикновено изречението продължава с нещо от сорта на: "червените или лилавите обувки" или "бялото или черно палто", ами защото независимо от това какво ще отговори той, в 90% от случаите Вие ще направите така, както вече сте решила.
5. Искам да те запозная с родителите си
Ако се виждате от достатъчно дълго време, то е напълно възможно Вашите родители да се интересуват от плановете Ви за бъдещето. И той, естествено се досеща за това... Но фактът, че не го е предложил първи, трябва да Ви накара да се замислите, че предложението Ви да го запознаете с мама и татко, за него е равносилно на фраза №1.
6. Харесва ли ти това палто от норка?
Опасен въпрос - той е способен да направи от почти всеки мъж, върл защитник на правата на животните. Идеята да плати сума, равняваща се на цената на нов автомобил, само за една дреха никак, ама никак не му харесва...
7. Трябва да поговорим!
Тази фраза е изключително страшна за мъжете, защото след нея могат да последват стотици неща - от това, че сте "чукнали" без да искате колата, до една от "любимите" фрази, изредени по-горе...
8. Снощи симулирах оргазъм...
Това е изключителен шок за него! Та точно предната нощ, той е останал с впечатлението, че е истински виртуоз в леглото и изведнъж Вие му разкривате жестоката (твърде жестока за него) истина... Това ще го накара автоматично да се замисли дали това е първият път, когато сте симулирали и ще подрони самочувствието му за дълго... много дълго време...
9. А Николай (предният Ви приятел/ съпруг) винаги си сгъваше дрехите...
Дали сте споменали, че си е сгъвал дрехите, мил чиниите, пускал прахосмукачката или каквото и да било друго негово положително качество, самото споменаване на бившия предизвиква у настоящата Ви половинка чувство, което е на светлинни години далеч от радост. Но възхалявайки екс-гаджето (съпруга) Вие направо палите барута от раз! Нещата, които можете да чуете след такава реплика не са много и никак не са положителни...
10. А ти обичаш ли ме?
Тъй като повечето мъже не обичат да изразяват гласно чувствата си, подобен въпрос предизвиква у тях силно раздразнение. Той започва да си мисли неща от сорта: "Сляпа ли е? Та аз постоянно й го показвам!" или "Оххх... ето почна се...". Шансът да Ви отговори с радост на този въпрос е нищожно малък (освен, ако не сте във фазата "влюбени"), по-скоро ще се впусне във философски разсъждения от типа : "А какво е това Любов?..."

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign