Символът на страстта - бельо в червено

Хубавото бельо е най-интимната част от дамския гардероб. То е способно да повдигне самочувствието на жената и да я направи по-привлекателна и сексапилна. Голяма роля за ефекта на бельото играе неговия цвят. Той може да разкрие много за характера на собственичката си, за нейния темперамент и сексуалност. Съгласно многобройни проучвания и изследвания, мъжете предпочитат партньорките им да са облечени в бельо с червен цвят. Червеното и неговите оттенъци са безспорни фаворити измежду всички багри. Този цвят никога не излиза от мода.

Червеният цвят е символ преди всичко на страстта, ето защо и жената, предпочитаща такова бельо се счита за дръзка и страстна натура. Това е цветът на смелите, общителни и волеви особи. Те са темпераментни, първични, лидери по природа и се гордеят с това.

На подсъзнателно ниво мъжете възприемат този цвят като цветът на енергията и огъня. В техните очи жената, облечена в такова бельо е особено привлекателна и сексапилна. Червеното бельо има изключително вълнуващ ефект, когато е скрито под делови костюм...

Жената, облечена в червено бельо не желае да скучае - плахият флирт или спокойната семейна вечеря не са нещото, което тя иска. На нея са й нужни страст, тръпка, преживяване, което ще спре дъха й...

Но всичко това далеч не означава, че само силните, енергични жени могат да обличат бельо в такъв цвят - на по-скромните дами, червеното ще вдъхне увереност, ще ги направи много по-енергични и смели.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign