Грим в стил Бриджит Бардо - Фото урок (Стъпка по стъпка)

Бриджит Бардо е известна в цял свят с нежния си, секси вид и кокетна визия. Голяма част от излъчването на звездата се дължи на нейните гъсти, руси къдрици, пухкавите устни и не на последно място - изкусителния поглед.
Както вече знаете, тази година модата е изцяло повлияяна от ретро шика, а тенденциите в грима също не правят изключение.

Ако искате да сте в крак с fashion-трендовете и да се сдобиете със съблазнителния поглед на Бриджит Бардо, последвайте нашите съвети за красив грим:
1. Покрийте целия горен клепач с минерална пудра на прах - 1-2 нюанса по-светла от цвета на кожата Ви.
2. С помощта на тъмно-сиви сенки нарисувайте издължена линия по цялото протежение на горния клепач.
3. Очертайте долния и горния клепач с каял (ако нямате каял, можете да използвате мек, черен молив) като следвате издължената линия, която направихте със сенките.
4. Покрийте горния клепач (до сгъвката) с перлени черни сенки.
5. С очна линия или черен, водоустойчив молив, повторете линията, която направихте в стъпка 3.
6. Отново нанесете тънък слой прахообразна минерална пудра (без очната линия, която нарисувахте преди малко), за да фиксирате цветовете и да придадете кадифен ефект.
7. Нанесете 2 слоя спирала за обем върху горните и долни мигли.
8. Ако се радвате на гъсти мигли, можете да пропуснете тази стъпка, ако ли не - поставете изкуствени, за да придадете дълбочина на погледа и да направите очите по-съблазнителни.
Макияжът Ви е готов!
Гримът отива на всички дами, подходяща комбинация са матовите червила в прасковени оттенъци и големите бижута в етно стил.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign