Модерните цветове през сезон Есен/Зима 2010/2011

Лятото почти отлетя и скоро ще се наложи да свикнем с намръщеното, хладно време... Не звучи особено съблазнително, но ако разгледаме модните тенденции за настъпващия сезон можем да открием редица плюсове. Реномираните модни брендове са ни приготвили множество изненади в наситени ярки цветове, които ще ни помогнат да преодолеем раздялата с топлите дни значително по-леко :)

Бордо
Неустоим цвят! По царственост може да му съперничи единствено пурпурно-виолетовото. През сезон Есен/Зима 2010/2011 смело можете да се облечете от глава до пети в бордо, без да рискувате да изглеждате смешно. Този специфичен нюанс на червеното носи заряда на своя ярък "родител", но за разлика от него, привлича вниманието не с яркостта си, а с благородния си наситен цвят и мекотата на оттенъка. Можете да го комбинирате с черно, сиво или златисто-бронзово. Ансамбълът - чанта, обувки и ръкавици в този цвят е истинска класика!

"Телесни" оттенъци
През новия сезон, скромният, но безкрайно елегантен оттенък на бежовото е отново актуален. Този цвят присъства във всички колекции на най-реномираните модни марки - от Chloe до Gucci. Може би, най-лесният начин да последвате този тренд е да обзаведете гардероба си с рокля в този цвят - красиво, стилно и изключително женствено!

Царствено виолетово
Царят на всички цветове - благородният нюанс на пурпурно виолетово е абсолютен хит през този сезон. Дизайнерите не са били "имунизирани" срещу запленяващата му красота и този специфичен цвят присъства в почти всички колекции. За още по-голям ефект, специалистите препоръчват комбинацията му със сребристо или златисто.

Металически оттенъци
Благородният блясък на метала не излиза от мода вече няколко сезона и предстоящата есен е отново в негов плен. Вечерни рокли в разкошни оттенъци на сребристо, златисто и бронзово попълниха колекциите на модните дизайнери. Блестящият тоалет се нуждае от минимум накити, тъй като той самият е едно украшение. Той няма да Ви ослепи, а напротив - ще Ви направи ослепителна ;) Предпочитани комбинации са сребро с черно и лилаво или златисто в комбинация с червено, бордо, или бяло.


Бледо синьо
Съвсем неочаквано този деликатен цвят се прокрадва в колорита на есента. Нежният нюанс действително може да разкраси хладния сезон със сдържаното си очарование. За перфектна визия заложете на ледено-синкавото в комбинация с големи сребристи бижута с кристали. Елегантността и магнетизма Ви са обезпечени!

Ярко червено
Този прелестен цвят е истинска класика и никога няма да излезе от мода, подобно на малката черна рокля. През този сезон, дизайнерите му отдадоха дължимата почит. Топ хит са роклите от кадифе в алено червено - със сигурност ще изглеждате зашеметяващо!

Оранжево
Определено ще бъдете в центъра на внимание, облечена в тоалет в този цвят. Актуална комбинация за яркия нюанс са черното, сивото, бежавото и шоколадово-кафявото.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign