Мъжете, по които жените въздишат: Уентуърт Ърл Милър III

Уентуърт Ърл Милър III ( Wentworth Earl Miller III) е американски актьор, роден на 2 юни 1972 в Англия (зодия Близнаци). На българските дами той е известен с вълнуващата си роля в хитовия сериал „Бягство от затвора“.
Бащата на Милър има афро-американски, ямайски, английски, германски и еврейски корени, а майка му — руски, френски, холандски, сирийски и ливански произход. Очевидно Уентуърт е взел най-хубавото от всички тези гени... ;)
Участието му в сериала "Бягсто от затвора" му носи номинация за Златен глобус за Най-добър актьор в драматичен сериал. В сериала той изпълнява ролята на пандизчия с голямо сърце, което му спечелва симпатиите на милиони жени по света. В живота 37-годишният актьор свиква с известността и се учи да контролира дарбата си на съблазнител :) Също така, през 2005 г. Милър се появява в клиповете на Марая Кери — „It's like that“ и „We belong together“. И двата клипа са режисирани от Брет Ратнър, който режисира и пилотния епизод на „Бягство от затвора“.
В момента красивият Уентуърт е един от най-търсените и харесвани холовудски актьори.
Изключително магнетични, сиво-синьо-зелени очи, перфектна височина (185см), съблазнителни устни и прекрасно тяло... почти няма жена, която да остане равнодушна пред красотата на г-н Милър...


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign