Незабравим уикенд за 1 000 000 евро в хотел Breidenbacher Hof

Хотел Breidenbacher Hof, Capella, разположен в самия център на Дюселдорф, на булевард Konigsallee, предлага специална оферта за богаташите - 1 Million Euro Arrangement.
На желаещите да се възползват от предложението да прекарат един уикенд за 1 000 000 евро се предоставя частен самолет, (с който могат да отидат във всеки един европейски град) автомобил Maybach, престой в луксозния президентски апартамент, където ще ги чака изпълнение на класическа музика от специален оркестър, посещение в местния SPA център Schnitzler Beauty Lounge и бутик Guerlain. В допълнение, поемането на разноските по пътя и цената за създаването на специален парфюм само за скъпите гости е изцяло за сметка на хотела. Освен това, те получават и бутилка винтажно шампанско Roederer Cristal и украшение от компания Tiffany & Co — диамант с размер 5,32 карата.
Не на последно място е и кухнята, която е на разположение на гостите. Шеф готвачът на ресторант Brasserie "1806" Майкъл Рейнхард е приготвил меню, задоволяващо капризите и на най-взискателните чревоугодници, включващо първо качество хайвер и трюфели. Блюдата, създадени за скъпите гости, възползвали се от офертата 1 Million Euro Arrangement, се поднасят с уникални сортове шампанско и вина, които на практика не могат да се открият в обикновени магазини.
Хотел Breidenbacher Hof, собственост на немския предприемач Wilhelm Breidenbach е отворил врати преди около 200 години, през далечната 1812г. През различните периоди тук са отсядали най-богатите, влиятелни и известни хора в света, като цар Александър II, Роберт и Клара Шуман, сър Уинстън Чърчил, Мария Калас и много други.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign