Идея за секси грим - Фото урок (Стъпка по стъпка)

Всяка жена мечтае за съблазнителен поглед и неустоими очи... С макияжа, който Ви представяме днес тази мечта лесно може да стане реалност. Така нанесен, гримът изглежда естествено, придава издължена, красива форма на очите и привлекателна дълбочина на погледа. Цветовата гама отива на всички дами, без значение ириса на очите, косата или вида на прическата и се съчетава чудесно с огромно разнообразие от бижута и тоалети.
Как да го направите:

1. Покривате целия горен клепач с база за сенки.
* Ако се чудите защо се прави това, поясняваме: базата за сенки се нанася, за да защитите нежната кожа на клепача от следващите продукти, които ще положите. Освен това тя подсилва цвета на сенките, прави ги по-блестящи и наситени. Изравнява тена на кожата и придава леко, естествено сияние. Ако нямате под ръка база за сенки, можете да поставите малко количество минерална пудра на прах.
2. С водоустойчив черен молив очертавате тънка, издължена линия по целия горен клепач.
3. Покривате линията с черни сенки, като леко издължавате и удебелявате в края.
4. От средата до края на долния клепач очертавате с черния водоустойчив молив.
5. Отново използвате черните сенки - този път, за да придадете завършен v-образен ъгъл на горния клепач, така че най-дебелата част на линията да достигне сгъвката. Със същите сенки туширате и линията, която направихте с черния молив върху долния клепач.
Ако е необходимо, преминете с чиста четка, за да отнемете излишното количество.
6. С перлени, бледо-кремави сенки акцентирате в зоната около вътрешния ъгъл на окото - в началото на горния и долния клепач. С четката разнесете сенките близо до черната линия, която оформихте върху долния клепач.
7. Подчертайте вътрешната част на долния клепач с черен, водоустойчив молив - от средата до края.
8. Ако имате гъсти и дълги мигли, извийте ги и нанесете 2-3 пласта спирала за обем и дължина, но ако нямате - поставете изкуствени мигли, тъй като това е основната тайна на съблазнителния поглед ;)
Макияжът Ви е готов!


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign