Топ 10 на нещата, които отблъскват мъжете

Често дамите се опитват да направят силно впечатление на мъжете, но далеч не всичко, което жените мислят, че е секси е възприемано от господата по същия начин...
Кои са нещата, които мъжете считат за категорично непривлекателни? В кои случаи усилията на нежния пол да съблазнят някой мъж могат да имат обратен ефект?

Топ 10 на нещата, които отблъскват мъжете:

1. Вулгарност - като цяло вулгарността е изключително широко понятие. Едни считат за вулгарно да се говори на висок глас, за други пък силният смях е неприемлив, трети приемат вечерния грим като вулгарен... За всички мъже, обаче, използваето на цинизми и псувни, излизащи от женските усти е абсолютно отблъскващо. Затова, като изключим последното, което се подразбира от само себе си, се налага да опознаете добре предпочитанията на обекта Х или просто да следвате женската си интуиция, с надеждата тя да не Ви подведе.

2. Сложна интимна прическа - реакцията към нея почти винаги се различава от тази, която е очаквала жената. От една страна, нито един мъж не би възразил срещу акуратно подстриганите косъмчета в зоната на бикините, но да удивите партньора си с прическа под формата на сърчице или пеперудка не е особено удачно. Това може да смути или още по-лошо: да разсмее мъжа, което в крайна сметка ще развали целия ефект, който сте се надявала да постигнете.

3. Сложно завързан шал на главата, прекалено претрупано украшение в косите. По данни, взети от различни изследвания, мъжете обичат гледката на разпиляна женска коса и обожават възможността да я пипнат или погалят. Затова изключително много се дразнят, когато под ръцете им попадат различни предмети или пък нямат никакъв достъп до нея. За тях не е важно колко дълго сте се приготвяли и старателно сте фризирали косите си, докато постигнете този зашеметяващ вид. Другото, което също отблъсква мъжете е лепкавата или твърда от различни стилизиращи продукти коса.

4. Мъжко бельо и аромати - представителите на силния пол изобщо не могат да разберат увлечението на дамите към мъжкото бельо и парфюми. Понякога по време на любовна игра, на мъжете им харесва да видят партньорката си в широка тениска или риза, но ако в най-сюблимния момент се окаже, че дамата е обута със слипове (не дай си Боже, същите като на господина) или силно ухае на мъжки парфюм, това може тотално да притесни и отблъсне мъжа.

5. Отсъствието на бельо - много мъже признават, че силно се възбуждат от мисълта за голото тяло, криещо се под дрехите на партньорката им. Но това е секси, само ако дамата не е обула бельото си заради конкретния мъж, с който е в момента. Ако тя прави така всеки ден мъжката асоциация е, че жената е готова за секс където и да е и ... с когото и да е...

6. Въпроси - мъжете са убедени, че те трябва да решат какво да споделят и какво не. Но жените са любопитни създания и са готови да се "борят" до последно, за да си изяснят: "Защо си намръщен?" , "Кой ти се обажда?", "Не съм ли понапълняла?" , "Къде беше днес?" и разбира се, коронния женски въпрос "А ти обичаш ли ме?"... Любопитството и опитите да изясните нещо, което мъжът очевидно не е готов да сподели водят само до едно - Вашият партньор ще се затвори още повече в себе си, отколкото в началото на "разпита". Допълнителен бонус ще бъде фактът, че тотално сте го подразнила, а това никак не е секси...


7. Обилно червисани устни в ярък, ален цвят. Стереотипът, че мъжете обичат червени устни е дошъл от киното. Във филмите кино-дивите изглеждат като фатални жени, а кино героите, победилили всички врагове и минали през всевъзможни препятствия, страстно впиват устните си в тези на дамата, която разбира се е с алено червено червило (и после никой не е нацапан)... Но животът не е кино ;) Както показва практиката, естественият блясък възбужда мъжете много повече. Червеното червило привлича погледа - в това няма спор. При това не само този на любимия Ви, но и на всички останали мъже, но малко са тези, на които им харесва мисълта да си похапнат от него...

8. Прилепналите, прозрачни и открити дрехи са секси, разбира се. Дълбокото деколте или късата пола настройват съзнанието на определена вълна и събуждат въображението. Но прекалено предизвикателният тоалет саамо би влошил нещата. Достатъчно е да съчетаете нещо много секси с друго, по-скромно. Мъжете обичат да предвкусват, да завоюват и сами да разгадават тайните, а ако няма нищо за разкриване, ефектът към който се стремите няма да е същият.

9. Комплекси - мъжете бързо забелязват, когато жената няма високо мнение за себе си. В резултат те считат дамата за депресирана и непривлекателна. За да бъдете секси в очите на любимия си, не трябва да се оплаквате прекалено често от торбичките или сенките под очите, целулита, излишното тегло или пък от предишните мъже в живота Ви, които са Ви разбили сърцето и са Ви наранили дълбоко. Ако трябва да бъдем честни, за тези неща не обелвайте и дума - никога!

10. Лоши навици - повечето мъже биха искали партньорката им да е идеалната жена. Поради това всички лоши навици: от гризането на нокти до постоянното пушене на цигари е добре да бъдат забравени. Освен, че ще Ви направи по-привлекателни в очите на любимия, това ще бъде полезно и за здравето Ви.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign