Биоламиниране на косата - Нова технология за здрава коса

Биоламинирането e един нов метод за заздравяване и възстановяване структурата на косата. Освен това той  увеличава обема на косата даже след една процедура. Процесът на биоламиниране придава супер-блясък, еластичност и защитава цвета на Вашата коса!

Биоламинирането се базира на технологията на йонно капсулиране на косата - последното  революционно развитие на японските учени: според физичните закони биоламинатът се базира на идеята за взаимното привличане на противоположно заредени йони
(положително и отрицателно). Биоламинатът е лек гел, който се използва за ламиниране на косата, в състава на който влиза естествена целулоза, протеинови комплекси, извлечени от перли, а също така компоненти от растителен произход.

Какво печели косата Ви от биоламинирането:

    * Биоламинатът заравнява неравностите и травмите на косъма, особено изразени при сухите и изрусени коси, като неговата гладка повърхност придава изключителен блясък на косата.
    * Всеки косъм се удебелява с около 10% в резултат на допълнителния слой, като съответно и обема на косата нараства със същия процент.
    * Косата получава изключителна гъвкавост, която улеснява разресването й. Косата, облечена в целулозно покритие и обработена със сешоар трайно запомня придадената й вече форма.
    * Покритието запазва цвета на косата, като пречи за преждевременното измиване на нанесения цвят. Цветовете се запазват, докато се отмие самия биоламинат. Обикновено покритието започва да се измива месец, след процедуата, като процесът е плавен и постепенен. Ако повторите процедурата, няма опасност да се получи пренасищане. Косата поема точно толкова биоламинат, колкото може да приеме.

    * Биоламинатът се произвежда както в абсолютно безцветен вариант, така и в още 20 цветови нюанси.
    * Биоламинатът оцветява сивите коси.

Вреден ли е биоламинатът за косата?

В никакъв случай! Биоламинатът оказва защитна и подхранваща роля за Вашата коса, а също така има лек овлажняващ ефект. В същото време позволява както на косата, така и на скалпа да дишат. След обработката на косата с биоламинати, тя изглежда свежа и гладка, благодарение на протеиновите комплекси, извлечени от перли.  Съставът на продукта не включва пара-фенилен-диамин, така че няма опасност от никакви алергични реакции.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign