10 Любопитни еротични факти

Еротичната тема е неизчерпаема. Въпреки, че живеем в модерни времена и темата отдавна не е "табу", винаги има какво още да научим. Ето няколко забавни, любопитни и сериозни факти за секса, които може би не знаете.

  1. Френският термин за срамните въшки е papillons d`amour, което в буквален превод означава "пеперуди на любовта".
  2. При оргазъм се стимулира същата мозъчна област, както и при взимане на хероин.
  3. Теорията, че мъжете мислят постоянно за секс и се възбуждат лесно и бързо определено не е мит. Изследвания с ултразвук показват, че мъжките зародиши са в състояние да получат ерекция още по време на последните три месеца от бременността.
  4. Ако сте на диета за остлабване, то и партньорът Ви трябва да се подложи на диета: сексуална. Забранено му е да свърши в устата Ви, защото научно доказано е, че една чаена лъжичка сперма  съдържа около 5 калории.
  5. През целия си сексуален живот мъжът изхвърля приблизително 17-18 литра сперма. Разбира се, винаги има отклонения от правилото :)
  6. До 1884г. в някои държави жената можела да бъде осъдена и изпратена в затвор, ако откаже да прави секс с мъжа си.
  7. Фатафехи Паулах (крал на Тонга между 1770 и 1784 г)имал правото лично да обезчести всяка девица в кралството си. Той заспивал с по 10 девици средно на ден, което прави около 37,800 жени до края на царуването му. Какъв мъжага, а?
  8. 92% от жените затварят очите си по време на целувка. При мъжете процентът е около 50.
  9. Думата „фетиш" произхожда от френски и означава „вълшебно средство".
  10. В Уганда много млади жени масажират срамните си устни със смес от билки, за да ги удължат , защото вярват, че това ги прави по привлекателни за мъжете.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign