Facebook или смъртта на e-mail ....

Facebook се готви да пусне собствена e-mail услуга, съобщи снощи Марк Зукърбърг. Това дългоочаквано съобщение за новата система за съобщения на Facebook предрича смъртта на e-mail, такъв ,какъвто го познаваме.
26-годишният създател на Facebook сподели на прес-конференция в Сан Франциско, че 500 милиона потребители, които посещават страницата ще имат достъп до ‘Facebook.com’ e-mail адрес. "Ние не мислим, че модерната система за съобщения е e-mail. Искаме хората да имат възможност да комуникират по начин, по който сами решат : e-mail, текстови съобщения или Facebook съобщения."
Новата система на Facebook ще даде възможност за този избор в една комплексна услуга и ще помогне на хората да оптимизират комуникациите си. Всички видове съобщения ще се появяват в един общ ‘feed’ и потребителите ще могат да отговарят по начина, по който сами изберат.
Hotmail има 362 милиона потребители, следван от Yahoo - 273 милиона и Gmail със 193 милиона, докато Facebook очакват 500 милиона потенциални потребители на новата си услуга.
Вече се спекулира с новината, като предричат, че новата система за съобщения ще се превърне в "Google Gmail убиец".

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign