Le Soin Noir - Иновация в антиейдж козметиката от Givenchy

Givenchy представя Le Soin Noir - комплексна грижа за кожата на лицето в черен цвят. Нежната текстура на крема покрива кожата с лек воал, който попива пред очите Ви.
Океанът е дом на множество удивителни растения и уникални вещества. В него се е зародил животът, а това означава, че там се таи и тайната на неговото съхранение. Именно в океана експертите от Givenchy намериха отговор на въпроса как да съхранят младостта на кожата.
Цялата тайна е в специалнита съставка, извлечена от редки водорасли, способни да оцеляват в екстремни условия: при температурни спадове, при UV-лъчения, в солена или пресолена вода. Черният сок, извлечен от тях е главният компонент в комплексния крем за лице Le Soin Noir. Той позволява възстановяването на междуклетъчните връзки, които се разрушават с годините и съхранява кожата гладка и еластична. Блестящият крем изчезва от повърхността на кожата, която буквално го поглъща непосредствено след нанасянето му. Деликатната област около очите е предмет на отделно внимание за Givenchy. Специално за тази зона е разработен продукта Le Soin Noir Yeux, който нежно изглажда бръчиците, отстранява отоците и тъмните сенки - отново с помощта на магическия, черен воал...

Какви показатели е "дала" кожата на жените (62) , които са взели участие в тест-изследването на Le Soin Noir Yeux :

1 час след нанасяне на продукта в зоната около очите:
* мека - 89%
* сияйна - 84%
* тонизирана - 77%
* незабавен лифтинг ефект: 85%

След 28-дневно ползване на продукта:

* по-еластична кожа: 85%
* по-мека кожа: 83%
* бръчиците са изгладени: 73%
* кожата около очите сияе: 90%
* кожата е възстановена: 85%
* кожата е много по-плътна: 84%

Цената на всеки един от чудодейните продукти е около 380$.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign