Ефектна идея за свежа промяна в интериора

 Искате да внесете промяна в интериора на жилището или офиса си, но нямате намаерение да отделяте много средства за тази цел? Днес Ви предлагаме прекрасна идея как да освежите дизайна на помещението по Ваш вкус - евтино, бързо, лесно и красиво!

Може би много от Вас са попадали на красиви картини, снимки или колажи в интернет. Цветните изображения са чудесен начин да внесете освежаваща промяна в интериора си. Какво трябва да направите?

Изберете картинката, която Ви харесва, но се старайте основните ѝ цветове да си хармонират с тези на помещението, в което ще я поставите. Друг важен момент е резолюцията (или качеството) не избирайте изображение по-малко от 1мб.

Съхранете картинката и я принтирайте в някой център с големина, каквато желаете. Изберете негланцирана повърхност.

Следващото, което трябва да направите е да залепите изображението на платно за картини. Такива се продават във всички големи книжарници или в магазините за художнически материали. Подберете, например 3 (може и повече) платна - две по-малки и едно по-дълго .

Съединете рамкираните платна плътно едно до друго и поставете картината върху тях. Разрежете я на 3 равни части, в зависимост от ширината на платната и залепете изрезките отгоре им. Боядисайте страничните рамки в основния цвят, който преобладава в изображението.

Ако желаете можете да сторите това сами или да поръчате в магазина за художнически материали да Ви го направят. Цената не е висока.

Добре е, ако лакирате картината със защитен прозрачен лак, за да я запазите за по-дълго време - какъв ще бъде най-подходящият ще Ви посъветват в магазина, от който сте закупили рамките.

Можете да разгледате няколко идеи, за да придобиете по-пълна представа, за това, което току-що прочетохте:comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign