Топ 5 на нещата, които жените харесват в мъжете

Всички мъже се вълнуват от това как да се харесат повече на жените, макар да не го признават. За съжаление, обаче, те рядко отиват по-далеч от грижата за тялото - стегнат корем, добре оформени бицепси, хубава подстрижка, парфюм и облекло... А всъщност, огънчето, възпламеняващо чувствата между хората съвсем не се крие само във физическите качества на партньора. Време е господата да обърнат внимание и на малко позабравените днес мъжки качества, които ние жените ценим повече от всичко останало.

1. Чувство за хумор

Повечето момичета обичат да се смеят!Още повече във времето, в което живеем - смазващият стрес, многото отговорности, безкрайните задачи, негативно настроените хора... Коя от нас не би се зарадвала на партньор, способен да заличи напрежението с усмивка? Все пак, ние жените сме емоционални създания и често изразяваме чувствата си посредством смях или сълзи. Като казваме "хумор", обаче, далеч нямаме предвид дебелашките шеги и подмятания!

2. Умението да изслушва

Всички жени оценяват, когато са изслушвани търпеливо и спокойно - все пак точно това е ключът към разбирането. Никой не обича да се среща с мъж, обсебен само от собствените си проблеми или персона, и готов да води дълги монолози по тези теми. За съжаление, повечето порастнали момчета омаловажават това, което казва партньорката им, автоматично слагайки го в графата "обичайните глупости". А в действителност много дами искат просто да бъдат изслушани - те не търсят съвет, а близост и уважение.

3. Любознателност

Интелигентните, любознателни мъже винаги са по-секси от останалите. Всяка жена с радост би прекарала повече време с такъв господин, най-малко, защото той ще има доста повече теми за разговор. Освен това винаги ще има какво да научи от него или пък да очаква нещо различно, необичайно и забавно.

4. Постоянство и последователност

Жените харесват мъже, които правят това, което говорят и за които казаната дума не е просто звук, излязъл от устата им. Много хора обичат промените, но съгласете се, че Джекил и Хайд са интересни само по филмите и в книгите. Ние, жените обичаме мъже, на които можем да разчитаме и да се доверим - това ни прави спокойи и уверени.

5. Кавалерство

Извинете ни, мили момчета, но като че ли сте позабравили значението на тази дума?
Рядкост е в наши дни да видиш мъж, който ще се сети да отвори вратата пред теб, да ти поднесе огънче, да се погрижи за комфорта ти и прочие приятни неща, които ни карат да се чувстваме истински жени. Незнайно защо мъжете приемат джентълменското отношение едва ли не като бич и ужасна досада. Та нима случайно са измислени понятията "силен" и "нежен" пол?!

Да се надяваме, че повече мъже ще прочетат тази статия...

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign