25 Забавни и креативни аксесоари за дома... и не само :)

Какво ли не измислят хората... Подбрахме за вас някои от най-креативните и странни аксесоари за дома... и не само :)
 Секси настолна лампа... а защо не? :))))
 Доста странен избор за лампа, но ако сте от хората, обичащи черния хумор, този дизайн е точно за Вас ;)
 Липсва Ви половинката Ви? Вече нямате този проблем - дизайнерите са измислили креативна възглавница, на която можете да кривите ръката, както Ви е удобно :Р :)))))
 Чудесно решение за коктейл! Вместо да се чудите защо Господ не Ви е надарил с още една ръка, за да можете да държите и питието, и храната , и цигарата си, по-добре се снабдете с една от тези удобни чинии с поставка за чаша :)
 А този поднос безспорно е перфектно решение за сервитьори, които все още не са усвоили метода на перфектното балансиране :))))
 Обичате да четете и често Ви се случва да заспите с книгата? Креативната книга-възглавница е перфектното решение! Със сигурност няма да се събудите от болезнено впилите се ръбчета в лицето Ви ... е, вярно - няма да можете да разгръщате страниците, но все пак комфорта преди всичко! ;)
 Още едно чудесно решение за коктейл! Извитата чиния няма да Ви изиграе лоша шега ;) Освен, ако не я наведете надолу и всичко да се изсипе, но това може да се случи и с обикновената чиния :))))
 Майсторът на бързото рязане - 5 кухненски ножици в една! Кой сега е номер 1??? :))))
 Представете си сутринта в офиса да започва толкова весело... Всичките Ви колеги да си пият кафето от такива чашки... е как да не се развесели човек? :))))
 Кравите дават мляко - факт! Но и и тези креативни канички също ;)
 Вместо оградата Ви да изглежда стандартно - като съоръжение, предпазващо дома Ви от нежелани посетители, можете да изберете това решение - пъстроцветни моливи :) Всело, зареждащо с добро настроение и много, много свежо! :)
 Друго удачно решение за коктейл: пръстен-чинийка, в която да поставите апетитната хапчица ;)

 Ето, че все пак има милост и към домакините ;) С тези чехлички можете да си се пързаляе по детски вкъщ, за да се позабавлявате или просто да си "суркате" краката, но същевременно с това да полирате и почистите идеално пода ;)

 Досега не можехте да слагате снимките и картините си на ъгъл, но с тези креативни рамки това вече е напълно възможно! :)
 Имате много картини, но нямате достатъчно място в дома си, за да ги закачите всичките? Тази удобна, въртяща се рамка Ви предлага перфектното решение на проблема - в зависимост от настроението Ви, можете да изкарвате една или друга картина на показ ;)
 Ледчета -диаманти... Как да не ги хареса човек? :)))

 Мухобойка само за програмисти! ;) :))))
 Удобен...много удобен уред за рязане и поднасяне на пица - спор няма! :)
 "Не наливай, не си разделил чашите!!!!" Да, но не ;) Тази креативна чашка е още един чудесен начин да изпиете сутрешното си кафе с усмивка :))))
 У дома, като на пикник :)))
 С този функционален чадър за двама, вече няма да се налага един от вас да се жертва, мокрейки се на дъжда, докато всячески се опитвате да се вместите заедно под защитното покривало ;) :)))
 Влюбихме се в този чудесен аксесоар за изстудяване на бутилки :) Прекрасен е, нали ? :)
 :))))) Е как пък човек да не си вземе едни такива чехлички да си свети в тъмното, докато прави нощен поход до хладилника? :)))))
 "Внимавай, ще я счупиш!!!" :))) Забавна солничка за сол и пипер, с която можете да внесете настроение докато се храните :)
 Чадър за самураи :))))))
 "Ще се омъжиш ли за мен? " Идейка само за мъже, които са решили да се пошегуват с приятелка или колежка :)))) В кутийката се вижда само дръжката на чашата за кафе под формата на годежен пръстен :))))

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign