Мъже или жени? 10 Звезди с "неопределен пол"

В наши дни почти всичко е унисекс... Мъжките и женските роли в обществото се сляха - "кавалерите" (сложили сме думата в кавички, тъй като опитът ни показва, че кавалерите са почти изчезнал вид) извоюваха правото си да бъдат нежни и кокетни, а техните прекрасни дами станаха силни и независими. Замъглиха се границите и между мъжката и женската визия. Вижте, например, нашите днешни герои: сложно е да се познае какви са те - момчета или момичета...


Борис Апрел - певец


В интервюта звездата многократно е подчертавал, че "приема своята женственост". Въпреки това през това лято, той неочаквано подстрига дългата си коса и я боядиса в тъмен цвят. Оказа се, че под външността на красива девойка се крие не по-малко чаровен младеж.

 Дмитрий Бикбаев - певец


През октомври, бившият член на група «БиС» изпълни своя отдавнашна мечта - изигра главната роля в спектакъла "Портретът на Дориан Грей" по романа на Дориан Грей.  Любопитно дали Дмитрий би отдал душата си на дявола, за да може вечно да остане в този миловиден, женствен вид?
 Катрин Мониг - актриса

Благодарение на андрогинната си външност, братовчедката на Гуинет Полтроу често е избирана за ролите на героини с неопределена сексуална ориентация. 

 Данила Поляков - манекен


През Седмицата на модата в Милано за сезон 2007-2008 Данила Поляков откри ревюто на... дамската колекция на Gianfranco Ferrè. Огнено-рижа коса, котешки поглед, изящни маниери - дизайнерите, стилистите и фотографите виждат в него както "истинска жена", така и  фрапантна визия.
 Андрей Пежич - манекен


Австралиецът толкова много прилича на момиче, че може да подведе дори пластичен хирург. Гледайки как Пежич дефилира по време на ревютата на Paul Smith и John Galliano, главната редакторка на италианския Vogue ентусиазирано заяви: "Мускулите изобщо не са на мода!"

 Бил Каулиц- певец

Вокалистът на Tokio Hotel изглежда толкова женствено, че за незапознатите той със сигурност е жена. 
 Саманта Ронсън - диджей

Когато папараците забелязаха Линдзи Лоън в обятията на непознат мъж, те до последно не можеха да повярват, че той всъщност е... жена. Саманта се чувства добре в мъжкото си амплоа и споделя, че за нищо на света не би променила стила и визията си.

 Мартин Кон - манекен


Ревюто на дамската колекция Elise Overland за сезон Есен/Зима 2010 в Седмицата на модата в Ню Йорк завърши с излизането на... русокос мъж, облечен в дамска рокля. В обувки с високи токчета и богато орнаментирано бюстие, бе невъзможно да се разбере, че Мартин не е Мартина...
 Ели Джаксън - певица

Рижокосата вокалистка на група La Roux се облича в мъжки костюми и не обува високи токчета, а в интервютата признава, че е по-скоро "Дейвид Боуи, отколкото Мадона".

Кристиан Брил - манекен

Във фотосесиите звездата на Hugo Boss, Gucci и Costume National с лекота се превръща от добре изглеждащ мъж в съблазнителна красавица. Благодарение на специфичната си външност той често краси коприците на GQ Style, Wonderland и Dazed&Confused. 

В последно време на сцената, в света на модата, та дори и в обикновения живот се появиха хора, чийто пол е невъзможно да бъде определен на пръв поглед. Описвайки това явление, психолозите използват термина "криза на индентичността".
Да вземем за пример солистите от така модерните boys bands - външният им вид е почти еднакъв: едни и същи прически, един и същ тен, едни и същи дрехи, та дори и еднакво... оскубани вежди! Трогателни и миловидни, за наша изненада, те имат милиони фенки по целия свят, които се възхищават на нежната им красота. По мнението на психолозите, девойките се увличат от техния романтичен образ. Женствено-изглеждащите момчета създават у момичетата впечатлението, че са по-чувствителни, по-разбиращи и с по-добри обноски от мъжете с по-груба външност.
Момчетата, които приличат на момичета превзеха и модните подиуми. Те смело демонстрират... тоалети от дамските колекции и гледайки ги е трудно да разберем, че това всъщност са лица от "силния пол".
Дали мъжете се умориха да бъдат мъже? Екземплярите от новата "порода" следят за модните тенденции дори повече от дамите, удължават си косите, не се изтезават с тренировки в залата, закъсняват за срещи и не се обиждат, когато им се плаща сметката - дори напротив. Мъжествеността в тях е толкова малко, че във всеки момент те могат да се разкапризничат или дори да се... разплачат!
А какво да кажем за дамите? Красавици с мъжки подстрижки и стройни фигури, които се обличат в строги костюми, не обуват обувки с токчета и не използват абсолютно никакъв грим. Те така са усвоили типично мъжките качества, че гледайки ги неволно си мислим, че тези жени доста повече се доближават до понятието "истински мъж"...

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign