Кафе за здраве и красота!

Чашката сутрешно кафе е истински ритуал, който ни зарежда с настроение и енергия за целия ден. Но днес от древната напитка ние очакваме много повече от бодрост и отличен вкус: иска ни се, тя да може да ни дари с младост и красота.
Nescafe Green Blend изпълнява това желание, благодарение на необичайното съчетание от печени и непечени зелени зърна кафе. Напитката е истински еликсир на младостта!
Много съвременни диетолози съветват да се откажем от кафето в полза на други напитки. Но, ако не можете да си представите своя ден без чашка от ароматната, кафява напитка и сте убедени, че нищо друго не може да я замести, то новото Nescafe Green Blend е само за Вас!
Благодарение на уникалния си състав от 2/3 печени и 1/3 зелени зърна, кафето е много богато на антиоксиданти, които бързо се усвояват от организма.
Както знаете, антиоксидантите имат голямо значение за здравето на човека. Основната им роля е неутрализиране на свободните радикали, които се образуват  под влияние факторите на околната среда. Свободните радикали могат да доведат до унищожаване на вътреклетъчните структури и да предизвикат преждевременно стареене на организма.
Антиоксидантни свойства притежават семената от соя, зеления и черния чай, червеното вино, цитрусовите и много други плодове. Но един от най-богатите природни източници на антиоксиданти е кафето и особено суровите му зърна. Затова с Nescafe Green Blend, дилемата кое да изберем - здравето и красотата или вкусна напитка, не съществува: една чашка от ароматното кафе ни подарява и трите :)
http://www.nescafe.bg/

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign