Парфюмите - Вашата безмълвна биография

Любимият Ви аромат може да разкаже за Вас много повече, отколкото предполагате. Не е необходимо да казвате и дума, за да запознаете околните със своята личност - нужна е просто капка от Вашия парфюм-фаворит.
Въз основа на миризмите хората подсъзнателно си формират мнение за човека отсреща.
Експертите в областта на ароматите твърдят, че всеки от нас може да дешифрира тайните на уханията. За целта, просто е нужно да обърнете специално внимание на основната композиция на аромата.

Ето какво разкрива всяка от осемте уханни групи:


Ориенталски аромати:

Любителите на ориенталски аромати са надарени с творчески талант, те ценят личното си пространство и свобода, обичат да остават сами със себе си, почитат традициите и им харесва да колекционират нещичко. Често се отличават от тълпата с ефектния си външен вид, с вродения си вкус към красивото и елегантното и по правило са добре образовани.

Цитрусови аромати

Тези, които предпочитат цитрусовите аромати се отличават с добра организираност и дисциплина. Те обичат да планират всичко до най-малките детайли и се стремят към съвършенство. Перфекционисти.

Плодови аромати

Почитателите на този вид аромати обичат шумните компании; непредсказуеми, но верни приятели и партньори. Лесно се приобщават към дадена среда и компания. С лекота работят в колектив. Отличават се с доброто си чувство за хумор.

Цветни аромати (бели цветя)

Базови нотки на лилия, фрезия, гардения, жасмин...
Ако обичате ароматите от тази група, то Вие сте приятен и добродушен човек, с който лесно се общува. Изпълнителен сте и за Вас казаната дума е закон. Нямате много приятели, но сте изключително внимателен и грижовен към близките си. Изпитвате неустоима страст към интериорния дизайн и декорацията.

Цветни аромати (букети от цветя)

Ако обичате сборните цветни аромати, то несъмнено сте човек, който харесва пъстротата на живота във всичките му краски. Гостоприемна личност сте и  в дома Ви винаги има много цветя и шарени декоративни елементи. Не обичате строгите, изчистени костюми и аксесоари. Допадат Ви пайети, мъниста, и всякакви нежни апликации и принтове.

Дървесни и мускусни аромати

Почитателите на тази група се отличават с елегантност и сдържаност. Те са изключително хладнокръвни и могат да запазят спокойствие дори и в най-напрегнатите ситуации. Обичат да премислят нещата от всичките им страни преди да вземат окончателно решение. Не говорят много, но са прекрасни слушатели и добри психолози.

Морски аромати

Базовите нотки на тези парфюми напомнят за ухание на море, река или дъжд...
Хората, предпочитащи такива аромати са уверени в себе си, не обичат излишните приказки и прекалено "напудрените" взаимоотношения. Често, повечето от тях изпитват страх от затворени пространства. Успокоява ги гледката на море или планинска река, нощувките под открито небе и миризмата на пролетен дъжд. Не харесват излишните украшения, отличават се с умерен, минималистичен стил в облеклото и интериора на дома си.

Свежи (въздушни) аромати

Почитателите на тези аромати се стараят да не се откъсват от колектива. Обичат мегаполисите и нямат нищо против да живеят в центъра на най-шумния и многолюден град. Въпреки това, почивките и екскурзиите в провинцията ги радват и зареждат с положителна енергия. Тези хора трудно се ядосват и през повечето време се стараят да гледат позитивната страна на нещата. Тяхната слабост са модерните вещи и новите изобретения.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign